Savaitės pjūvis (2008 09 05)

Publikuota: 2008 m. rugsėjo 5 d. penktadienis • • • Peržiūrėta: 48

Politinių partijų finansavimas rinkimų kampanijos metu – subtilus ir slidus reikalas. Iki Seimo rinkimų likus kiek daugiau nei mėnesiui, partijos turėjo labai gerai apsvarstyti įstatymų teikiamas galimybes, kaip leisti valstybės skiriamus ir geradarių aukojamus pinigus. Mat ne paslaptis, kad rėmėjai juos duoda ne už dyką, o už įtaką politikams, jeigu jie atsidurs valdžios Olimpe. Kokia praktika susiklosčiusi Tėvynės sąjungoje, laidoje „SAVAITĖS PJŪVIS“ aiškina Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų vykdomasis sekretorius Arvydas VIDŽIŪNAS.
Nekilnojamojo turto rinka turbūt jautriausias kiekvienos šalies ūkio mechanizmas, nustatantis ir visos ekonomikos būklę. Apie tai – interviu su Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos prezidentu Robertu DARGIU. Laidos autoriaus ir politikos apžvalgininko Česlovo IŠKAUSKO komentaro tema – ES veiksmai Rusijos agresijos Kaukaze atžvilgiu.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija:

Penki TV  Savaitės pjūvis

Tai savaitinė apžvalginė laida, kurios kūrėjai drauge su pašnekovais aptaria Lietuvos politikos aktualijas, komentuoja įvykius užsienyje bei padeda nepaklysti svarbiausių naujienų sūkuryje.
Laidos vedėjas Česlovas Iškauskas.