Neturintys Didžiosios Britanijos pilietybės galės naudotis mobiliuoju banku

Publikuota: 2015 m. rugsėjo 22 d. antradienis

Didžiojoje Britanijoje pradėjo veikti pirmasis šalyje bankas, leidžiantis atidaryti sąskaitą pilietybės neturintiems Jungtinės Karalystės gyventojams. O svarbiausia, kad tai padaryti nuo šiol jie gali išvengdami biurokratinių kliūčių ir taupydami laiką.

Pradedančioji finansinių paslaugų įmonė „Monese“ turi licenciją ir siūlo savo klientams atidaryti banko sąskaitą naudojantis mobiliąja programėle. Susidomėjusiems siūloma bekontaktė debetinė kortelė ir nedideli komisiniai mokesčiai atliekant mokėjimus, įskaitant ir tarptautines operacijas. Pervedimai tarp banko klientų yra nemokami.

Norėdamas atidaryti sąskaitą, asmuo turi būti ne jaunesnis nei 18 metų ir gyventi kurioje nors Europos Sąjungos šalyje. Be to, reikalaujama atsiųsti dvi savo nuotraukas: paprastą ir paso puslapio su nuotrauka kopiją. „Monese“ duomenimis, naująja paslauga pasinaudoti norą jau pareiškė apie 55 tūkst. žmonių.

Bendrovę „Monese“ įkūrė emigrantas iš Estijos, kuris ir pats yra susidūręs su biurokratinėmis kliūtimis norėdamas atidaryti sąskaitą Didžiojoje Britanijoje.

 

Šaltinis: moneynews.ru
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai