„Unisys“ Saugumo sprendimų padalinio viceprezidentas – Tomas Patersonas

Publikuota: 2015 m. vasario 27 d. penktadienis

Viena didžiausių informacinių technologijų kompanijų „Unisys“ neseniai paskelbė, kad Tomas Patersonas (Tom Patterson) tapo Globalinių saugumo sprendimų padalinio viceprezidentu, atsakingu už „Unisys“ saugumo sprendimų verslą visame pasaulyje.

T. Patersonas yra pripažintas pramonės ir kibernetinio saugumo ekspertas, turintis daugiau kaip 25 metų darbo pirmaujančiose organizacijose patirtį. JAV tarptautinėje korporacijoje CSC (angl. Corporation Service Company), kuri teikia profesionalias informacinių technologijų paslaugas, T. Patersonas buvo Kibernetinio saugumo konsultavimo padalinio generalinis direktorius. Taip pat jis yra dirbęs bendrovėje „MagTek Inc“, kuriančioje naftos, dujų, žemės ūkio ir kitoms pramonės šakoms skirtus IT saugumo sprendimus. Čia jis buvo svarbiausias saugumo pareigūnas.

„Unisys Enterprise Solutions“ prezidentas Ronas Frankenfyldas (Ron Frankenfield) džiaugiasi naujuoju viceprezidentu ir teigia, kad T. Patersono patirtis padės dar efektyviau spręsti saugumo problemas. „Kibernetinės atakos ir įvairūs duomenų pažeidimai fiksuojami kasdien. Įvairioms organizacijoms reikia sprendimų, kurie apsaugotų informaciją nuo kibernetinių nusikaltėlių. Tomas turi puikius vadovavimo gebėjimus, daug techninių žinių, kurios padės mūsų klientams apsisaugoti nuo grėsmių“, – teigė R. Frankenfyldas.

Nuo 2004 iki 2008 metų T. Patersonas ėjo bendrovės „Command Information“ generalinio direktoriaus pareigas. 2008 metais jis įsteigė alternatyvaus turto valdymo ir finansinių paslaugų kompaniją „Carlyle Group“. Taip pat užėmė aukštas pareigas tokiose įmonėse kaip „Deloitte“, KPMG, IBM.

Šaltinis: marketwatch.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha