„Penki kontinentai“ paskelbė „Liberty Bank“ skaitmeninių inovacijų lyderiu EMEA regione

Publikuota: 2024 m. spalio 4 d. penktadienis

Vienas iš pirmaujančių Sakartvelo komercinių bankų „Liberty Bank“ gavo įmonių grupės „Penki kontinentai“ apdovanojimą už lyderystę bankininkystės inovacijų srityje.

Įmonių grupė „Penki kontinentai“, kuriai priklauso BS/2 ir „ASHBURN International“, pradėjo bendradarbiauti su „Liberty Bank“ dar 2019 metais. 2024 m. spalio 3 dieną įmonės sustiprino savo  ryšius, pasirašydamos Strateginės partnerystės susitarimą.

Nuotraukoje (iš kairės į dešinę): Skaitmeninės bankininkystės ir inovacijų skyriaus vadovas „Liberty Bank“ Georgijus Koroglišvilis ir įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas.

„Liberty Bank“ jau dabar teikia 17 inovatyvių paslaugų bankomatuose ir interneto platformose. Tarp jų – pervedimai iš kortelės į kortelę, tarptautinės perlaidos, integracija su „Apple Pay“ ir „Google Pay“,  kreditų ir indėlių įforminimas bankomatuose ir kt.

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ ir „Diebold Nixdorf“ įteikė bankui apdovanojimą „Leading Innovator in Banking Functionality Award 2024“ už siekį diegti modernius bankinius sprendimus, orientuotus į klientų patogumą. Be to, bankas pripažintas bankininkystės inovacijų lyderiu Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje (EMEA).

„Šis apdovanojimas liudija tai, kad „Liberty Bank“ yra bankininkystės inovacijų lyderis, – pabrėžė įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas. – Mūsų bendradarbiavimas jau atnešė reikšmingų rezultatų ir neabejoju, kad ateityje mūsų laukia nauji pasiekimai. „Liberty Bank“ veiklos principai visiškai atitinka mūsų misiją keisti finansų sektorių, pasitelkiant šiuolaikines technologijas. Labai vertiname savo strateginio partnerio indėlį, populiarinant bankines technologijas ir didžiuojamės galimybe skatinti jo pastangas nuolat augti“.

Šaltinis: „Penki kontinentai“
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha