Ateities mobili viryklė – trys viename

Publikuota: 2011 m. rugsėjo 17 d. šeštadienis

 22 metų studentas iš Makedonijos kompanijai „Electrolux“ pasiūlė ateities viryklės koncepciją. Patrauklaus dizaino įrenginys turėtų sujungti tris pagrindinius gaminimui būtinus elementus: valgio gaminimo receptą, pjaustymo lentelę ir kaistantį pagrindą, ant kurio galima virti arba kepti.

Idėjos autorius Dragan Trenchevski savo įrenginį pavadino „The Electrolux Mobile Kitchen“. Ši mobili virtuvė savo išvaizda primena mums įprastus nešiojamuosius kompiuterius, tačiau atvertus ekraną čia nerasite klaviatūros, o tik kietą paviršių, kuris paspaudus mygtuką įkaista iki norimos temperatūros. Atlenkiamame jutikliniame  ekrane galėsite pasirinkti norimą receptą ir skaityti arba žiūrėti, kaip patiekalas ruošiamas. O šone, kur paprastai kompiuteriuose būna įmontuotas kompaktinių diskų skaitytuvas, rasite pjaustymo lentelę ir trintuvę.

Dizainerio teigimu, tai labai kompaktiškos virtuvės idėja, ji skirta daug keliaujantiems žmonėms, studentams ir tiems, kas neturi galimybės įsirengti savo svajonių virtuvės.

Šaltinis: penki.lt, yankodesign.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Ateitis – kūdikio vežimėlis su oro filtru?

Dailės akademijos industrinio dizaino studentas Dominykas Budinas sukūrė „Oro skydą“ – kūdikio vežimėlis su oro filtru, apsaugančiu nuo užteršto oro, – ir tapo tarptautinio dizaino konkurso „Electrolux“ dizaino laboratorija vienu iš šešių finalininkų. skaityti »

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »