Kinui skirta moneta į gyvenimą palydėta per „Kino pavasarį“

Lietuvos banko į apyvartą išleista 10 litų kolekcinė (proginė) moneta, skirta kinui, pristatyta Vilniuje vykstančiame festivalyje „Kino pavasaris“ dalyvaujant dideliam būriui kino mylėtojų. skaityti »

Svetainėje „Scena.lt“ – „Kino pavasario“ filmų transliacijos

Sostinėje, o vėliau ir kituose Lietuvos miestuose šurmuliuosiantis didžiausias kino renginys „Kino pavasaris“, kaip ir kasmet, į kino teatrus sutrauks minias kino mylėtojų. Na, o tuos, kas neturės galimybės pasimėgauti geru kinu, „Penki TV“ kviečia žiūrėti tiesiogines filmų transliacijas internetu. skaityti »

Prasideda tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris“

Š. m. kovo 14–28 dienomis vyks viena didžiausių kino švenčių Lietuvoje – 18-asis tarptautinis festivalis „Kino pavasaris“. Šiemet jo rengėjai žiūrovams siūlo net 230 filmų programą, kurioje kino mylėtojai ras žymiausių užsienio kūrėjų naujausius darbus, įspūdingiausius metų debiutus bei įsimintiniausias lietuviško kino naujienas. skaityti »

Festivalyje „Eureka“ – mokslo ir fantastikos sintezė

Viešoji įstaiga „Kino pavasaris“ pristato jau antrąjį mokslinių fantastinių ir mokslo populiarinimo filmų festivalį „Eureka“. Kovo 18–22 dienomis į kino sales kviečiami vyresnių klasių mokiniai ir studentai, pedagogai, akademinio pasaulio atstovai ir visi, besidomintys mokslo aktualijomis. skaityti »

„Kino pavasaris“ su televizija „Penki TV“

Pirmą kartą festivalio „Kino pavasaris“ istorijoje vieną iš filmų bus galima pamatyti ne tik kino salėje, bet ir internetu. Tokią galimybę pristato viena iš renginio rėmėjų – interaktyvioji IP televizija „Penki TV“. skaityti »