Ilja Laurs: sandorį su „Sungy Mobile“ vertiname 83 mln. JAV dolerių

Didžiausios nepriklausomos mobiliųjų programėlių parduotuvės „GetJar“ įkūrėjas ir valdybos pirmininkas Ilja Laurs šiandien patvirtino, kad jau pasirašė sutartį dėl bendrovės JAV padalinio pardavimo Kinijos korporacijai „Sungy Mobile“. skaityti »

Ilja Laursas: sėkmingą verslą sukuria tie, kurie trokšta pakeisti pasaulį

Vienas sėkmingiausių šių dienų verslininkų iš Lietuvos, investuotojas, didžiausios pasaulyje atviros mobiliųjų programėlių platinimo platformos „GetJar“ įkūrėjas ir vadovas Ilja Laurs sako, kad sėkmingiausius verslus sukuria tie, kurie trokšta pakeisti pasaulį. skaityti »

Ilja Laursas skaitys paskaitą

ISM Vadybos ir ekonomikos universitete verslininkas, „GetJar“ įmonės įkūrėjas Ilja Laursas skaitys paskaitą „Verslo finansavimas rizikos kapitalu“. skaityti »

Ilja Laurs: Davose minėta ir Lietuva

Ilja Laurs, ISM Verslo tarybos narys, „GetJar“ įkūrėjas bei vadovas su ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentais dalijosi įspūdžiais iš pasaulinio ekonomikos forumo Davose. skaityti »

Paskelbtas Europos technologijų lyderių TOP 25

2011 m. gegužės 9 d. vienas įtakingiausių pasaulio verslo žurnalų „Wall Street Journal Europe“ paskelbė 25 ryškiausius Europos technologijų lyderius. skaityti »