JAV ambasada kviečia teikti paraiškas FLEX moksleivių mainų programai

Jungtinių Amerikos Valstijų ambasada Lietuvoje ir Amerikos Tarptautinio švietimo taryba kviečia visus moksleivius dalyvauti FLEX programos konkurse. skaityti »

JAV ambasada Lietuvoje sveikina naująją ambasadorę

JAV ambasada džiaugiasi galėdama pranešti apie ambasadorės Anne Hall atvykimą. Ji yra keturioliktoji JAV ambasadorė Lietuvoje nuo JAV-Lietuvos diplomatinių santykių užmezgimo 1922 metų liepos 28 dieną. skaityti »

Paskaita apie šokio meną – tiesiogiai internetu

Iš JAV atvykęs modernaus baleto trupės COMPLEXIONS vadovas Michael Moore skaitys paskaitą apie modernų šokį, kurią bus galima stebėti ir per internetą. skaityti »

JAV ambasada kartu su Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra rengia tarptautinę inovacijų konferenciją „JAV požiūris į inovacijas“

JAV ambasada, bendradarbiaudama su Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra, į tarptautinę inovacijų konferenciją „JAV požiūris į inovacijas“, įvyksiančią gegužės 8d., pakvies iškilius JAV valstybinio, akademinio ir privataus sektoriaus pranešėjus. skaityti »

JAV ambasados kūrybinis iššūkis Lietuvos studentams: įgyvendink savo idėją!

Visai neseniai JAV ambasada Lietuvoje paskelbė tvarios aukštosios mokyklos aplinkos projektų konkursą, kuriame kviečiami dalyvauti įvairiausių specialybių studentai ir jų dėstytojai. Tai pirmasis toks konkursas, kurį Lietuvoje organizuoja JAV ambasada, tad natūraliai kyla daug klausimų – kokie šio konkurso tikslai ir ar tai „įkandamas“ iššūkis Lietuvos studentams? skaityti »

JAV ambasada skelbia rašinių konkursą Lietuvos narystės NATO dešimtmečiui pažymėti

Pažymint Lietuvos narystės NATO dešimties metų sukaktį Jungtinių Amerikos Valstijų ambasados Vilniuje viešųjų ryšių skyrius skelbia šiai progai skirtų rašinių konkursą. skaityti »

JAV ambasados darbuotojai: „KTU studentai yra pasirengę konkuruoti pasaulinėje rinkoje“

Kauno technologijos universiteto (KTU) Maisto mokslo ir technologijų kompetencijos centre apsilankiusiems JAV ambasados atstovams paliko įspūdį aukšto lygio laboratorijų įranga ir studijų sąlygos. skaityti »