Naujas Gineso rekordas: skyrybos per „Twitter“

Publikuota: 2012 m. balandžio 16 d. pirmadienis

Besidomintiems Rytų kultūromis turbūt žinoma, kad čia vyrai gali išsiskirti su žmona tiesiog išėję į gatvę, prie liudininkų  tris kartus pasakę „talak“ („skyrybos“) ir tris kartus suploję delnais. Taip pat lengvai galima išsiskirti ir per „Twitter".

Būtent taip pasielgė Saudo Arabijos gyventojas Abdulazizas Goldšteinas, parašęs minėtą žodį tris kartus „Twitter“ pranešime savo žmonai. Taip originaliai jis nusprendė išsiskirti, nes jo telefono sąskaitoje buvo pasibaigę pinigai, jis negalėjo nei paskambinti, nei parašyti SMS žinutės, juo labiau pasakyti gyvai, kadangi buvo išvykęs.

Paskui draugai jam patarė kreiptis į tarptautinį Gineso rekordų knygos komitetą su atitinkama užklausa. Ir vyras buvo oficialiai įtrauktas į Gineso rekordų knygą kaip pirmas žmogus, skyryboms su žmona pasinaudojęs mikrotinklaraščių tinklu „Twitter“.

Beje, tame pačiame „Twitter“ pranešime Abdulazizas prie žinutės apie skyrybas pridėjo prašymą išnešti šiukšles ir nuvažiuoti paimti motiną iš bridžo klubo. Štai ir viskas, ko reikia, kad žmogus patektų į Gineso rekordų knygą.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »