Mūsų dovana giriai – 500 medelių!

Publikuota: 2024 m. balandžio 26 d. penktadienis

Kad giria žaliuotų, reikia visai ne daug – tik mūsų atsakomybės ir trupučio pastangų. Šiemet UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC) darbuotojai prisijungė prie Lietuvos nacionalinio miškasodžio „Kad giria žaliuotų“.  Didžiuojamės savo darbuotojų atsakingumu ir aktyvumu – drauge su savo šeimos nariais jie simboliškai pasodino 500 pušelių.

„Pernai įsidiegėme aplinkosauginį sertifikatą ISO 14001, kuris patvirtina, kad mūsų įmonė yra socialiai atsakinga ne tik vykdydama savo veiklą darbe, bet ir už jo ribų. Dalyvavimas miškasodžio akcijoje – viena iš mūsų atsakingumą įrodančių  veiklų. Buvo smagu drauge su šeimomis ir kolegomis prasmingai praleisti laiką gamtoje“, –  teigia kolegas pakvietęs prisijungti prie akcijos Darius Klimašauskas, PKKC Tiekimo skyriaus vadovas.

Anot jo, daugumai kolegų, o ypač vaikams, sodinti medžius miške buvo nauja ir įdomi patirtis. Tokios akcijos ne tik skatina susimąstyti apie gamtosaugą, bet ir ugdo kantrybę, ištvermę, atkaklumą siekti užsibrėžtų tikslų. Vieno kolegos sūnus užsibrėžė pasodinti 100 medelių ir nepasidavė, nors ir pavargo.

Nacionalinis miškasodis – dešimtmečius skaičiuojanti tradicija, kurios metu visi norintys kviečiami susipažinti su miškininkų darbu ir savo rankomis prisidėti prie mūsų šalies miškų atsodinimo. Šiemet jis buvo skirtas Dainų šventės šimtmečiui, taip parodant, kad Lietuvą vienija meilė miškui ir dainai. Akcijos tikslas – pasodinti 100 simbolinių girių visoje Lietuvoje.

 

 

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai