PENKI kelionę laimėjo lojali klientė Valentina

Publikuota: 2023 m. lapkričio 22 d. trečiadienis

Savo 25-ojo gimtadienio proga „Penkių kontinentų“ grupės įmonė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC) vienam iš savo PENKI interneto klientų padovanojo kelionę!

Visą spalio mėnesį vyko loterija, kurioje dalyvavo visi klientai, tuo metu užsisakę PENKI paslaugas arba prasitęsę sutartis dar dvejiems metams. Burtų keliu iš jų buvo išrinktas laimėtojas.

Paaiškėjo, kad tai Valentina – viena iš  lojaliausių PENKI klientų. Valentina tapo šviesolaidinio interneto kliente dar 2009 m. sausį, kai tik nusipirko pirmąjį kompiuterį, taigi su mumis ji jau beveik 15 metų! Laimėtoja gyvena viename iš pirmųjų prie PENKI šviesolaidinio tinklo prijungtų rajonų – Justiniškėse.

Valentinai įteiktas 1 000 Eur vertės kuponas kelionei. Kur keliaus, ji dar nežino, tačiau sako, kad jau turi bendrakeleivę, kuri su nekantrumu laukia būsimos judviejų kelionės.

Š. m. spalio 28 d. UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ atšventė 25-ąjį gimtadienį. Įmonė teikia šviesolaidinio interneto bei išmaniosios IPTV, „Flexi TV“ paslaugas gyventojams, užsakomąsias ITT paslaugas verslui.

Nuotraukoje iš kairės: Remigijus Baldauskas (PKKC Rinkodaros departamento direktorius), laimėtoja Valentina, Loreta Žeimytė-Dvareckienė (PKKC direktorė).

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai