LEU LF prof. dr. Vidas Kavaliauskas dalyvavo projekte „Azerbaidžano multikultūralizmo žiemos mokykla“

Publikuota: 2016 m. vasario 15 d. pirmadienis

Lietuvos edukologijos universiteto Lituanistikos fakulteto (LEU LF) Lietuvių kalbotyros ir komunikacijos katedros prof. dr. Vidas Kavaliauskas vasario 8–14 d. dalyvavo tarptautiniame projekte „Azerbaidžano multikultūralizmo žiemos mokykla“, kurį organizavo Baku multikultūralizmo centras. Projekte dalyvavo studentai ir dėstytojai iš 16 šalių – Azerbaidžano, Baltarusijos, Bulgarijos, Čekijos, Gruzijos, Italijos, Japonijos, Lietuvos, Lenkijos, Nigerijos, Portugalijos, Rusijos, Šveicarijos, Turkijos, Ukrainos ir Vokietijos.

Tarptautinio projekto metu profesorius dalyvavo Azerbaidžano televizijos CBC laidoje, įvairiose paskaitose multikultūralizmo tema, susitikimuose su Azerbaidžano religinių konfesijų ir tautinių mažumų vadovais, Baku slavų universiteto rektoriumi, Lietuvos ambasadoriumi Azerbaidžane, projekto dalyviams skaitė paskaitą apie Lietuvos ir Azerbaidžano multikultūralizmo panašumus ir skirtumus.

Šaltinis: leu.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Atidarytas Lituanistikos centras Gruzijoje

Gruzijos technikos universitete atidarytas Lituanistikos centras. Šią Gruzijos technikos universiteto iniciatyvą finansiškai parėmė Lietuvos Respublikos Švietimo ir mokslo ministerija. skaityti »

Populiariausi straipsniai