Lenkijos rinkai „ASHBURN International“ siūlo iškart du produktus

Publikuota: 2023 m. birželio 16 d. penktadienis

Dalyvavimas XI-ajame skaitmeninės eros be grynųjų pinigų kongrese (angl. XI Cashless Congress Digital Era) Lenkijoje paspartino „Penki kontinentai“ grupės įmonės „ASHBURN International“ įžengimą į Lenkijos rinką – sudarytos net kelios sutartys dėl įmonės produktų diegimo Lenkijos negrynųjų atsiskaitymų sektoriuje.

Renginyje, kuriame „ASHBURN International“ dalyvavo auksinio partnerio teisėmis, jos atstovai pristatė atsiskaitymo technologijų ir mokėjimo terminalų valdymo sprendimus. Tarp jų – daugiafunkciai „Android“ operacinės sistemos pagrindu veikiantys mokėjimo terminalai (EFTPOS) ir elektroninių arbatpinigių palikimo sprendimas „My Tips“.

„Cashless Congress Digital Era“ – itin aktualus, visų Lenkijos mokėjimo rinkos dalyvių ilgai lauktas renginys. Jį organizavo atsiskaitymų negrynaisiais pinigais plėtros fondas, tiesiogiai dalyvaujant fondo vadovui Robertui Lanevskiui. Į renginį susirinko mokėjimų pramonės ekspertai, finansų įstaigų atstovai, mokėjimo terminalų ir kasų programinės įrangos gamintojai, negrynųjų mokėjimo paslaugų teikėjai, vyriausybinės organizacijos. Iš viso į kongresą atvyko ir savo žiniomis bei patirtimi dalijosi daugiau nei 100 dalyvių, tarp kurių buvo ir ilgamečiai „ASHBURN International“ partneriai: mokėjimo terminalų gamintojai „Ingenico“ bei SUNMI.

„Šiais metais išsikėlėme tikslą išeiti į Lenkijos mokėjimų rinką, – sako „ASHBURN International“ vykdomasis direktorius Žoržas Šarafanovičius. – Kongresas buvo puiki galimybė gyvai susitikti su Lenkijos mokėjimo pramonės dalyviais: kasų programinės įrangos gamintojais, platintojais ir potencialiais užsakovais. Per dvi dienas surengėme daugiau nei 15 verslo susitikimų ir jau pradėjome įgyvendinti bendrus projektus. Prieš akis laukia programinės įrangos integracijos darbai, įskaitant lenkų mokėjimo sistemą BLIK ir kitas tarptautines mokėjimo sistemas, bendradarbiaujant su vietinėmis negrynųjų mokėjimų paslaugas teikiančiomis įmonėmis, taip pat įrangos testavimas ir sertifikavimas. Lenkijos rinka yra pakankamai prisotinta ir savarankiška, nepaisant to, ji pasirengusi atverti duris naujiems žaidėjams, jeigu jie siūlo kokybiškus ir modernius produktus“.

Nuotraukoje iš kairės: „ASHBURN International“ verslo plėtros vadovas Anton Savkin ir vykdomasis direktorius Žoržas Šarafanovičius. 

Daugiau apie tai skaitykite „ASHBURN International“ interneto svetainėje >>

Šaltinis: ashburn.eu
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha