Lietuvos banke vyksta trečioji metinė NT konferencija

Publikuota: 2016 m. kovo 9 d. trečiadienis

Kovo 9 dieną Lietuvos banke vyksta trečioji metinė nekilnojamojo turto (NT) konferencija. Renginys tiesiogiai transliuojamas Lietuvos banko interneto svetainėje ir portale delfi.lt.

Konferencijoje Lietuvos banko ir NT rinkos dalyviai bei finansų rinkos profesionalai diskutuos apie priežastis, kodėl Lietuvoje NT pasiūla ir kainos auga, ar vėl gresia NT burbulas. Bus apžvelgta Lietuvos NT rinkos situacija Baltijos šalių kontekste. Konferencijos dalyviai vertins, kaip gali keistis kainos artimiausioje ateityje ir kada geriausias laikas pirkti ar parduoti NT. Taip pat bus pristatytos naujausios reguliavimo priemonės, padėsiančios užkardyti kredito ir NT burbulų formavimąsi.

Konferenciją moderuos ir pranešimą skaitys Lietuvos banko valdybos narys Tomas Garbaravičius. Pranešimus skaitys ir Lietuvos banko Finansinio stabilumo departamento vyresnysis ekonomistas Jokūbas Markevičius, SEB banko prezidento patarėjas Gitanas Nausėda, UAB „Inreal“ investicijų ir analizės departamento vadovas Arnoldas Antanavičius, UAB „Ober-haus“ Vertinimo ir rinkos tyrimų departamento vadovas Saulius Vagonis, „Eikos“ Plėtros departamento direktorius Martynas Žibūda, finansų rinkos dalyvių atstovai. 

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha