Tarptautiniame nuotolinių paslaugų forume – dėmesys mobiliosioms technologijoms

Maskvoje pasibaigė ketvirtasis tarptautinis forumas „Nuotolinės paslaugos, kortelės ir mokėjimai 2013“, kurį surengė finansų ir bankininkystės temoms skirtas žurnalas PLUS. skaityti »

Londone prasidėjo paroda „IP&TV World Forum 2011“

Kovo 22 dieną Londone prasidėjo viena didžiausių interneto ir komunikacinių technologijų parodų „IP&TV World Forum 2011“, kurioje savo sprendimus pristato telekomunikacijų paslaugas teikiančios kompanijos, kabelinių ir IP televizijų operatoriai, TV turinio tiekėjai. skaityti »

CeBIT 2011 pristatė daugiafunkces planšetes, „debesų“ ir 3D technologijas

Vokietijoje vyko CeBIT 2011 – stambiausia IT technologijų paroda. Verta atkreipti dėmesį, jog pastaruoju metu ji prarado savo pozicijas ir kai kuriuos dalyvius, pasukusius korporatyvine kryptimi. skaityti »

CeBit 2011 – antroji diena

Kovo 1 d. Hanoveryje prasidėjusi tarptautinė informacinių technologijų paroda CeBIT 2011 jau antrą dieną iš eilės stebina išskirtiniu lankytojų ir žiniasklaidos dėmesiu. skaityti »

Pirmieji įspūdžiai iš Cebit 2011

Pirmoji pavasario diena sutapo su vienos didžiausių tarptautinių IT parodų CeBIT 2011 atidarymu. skaityti »

Skaitmeninio pasaulio širdis – CeBIT 2011 – ims plakti kovo 1 dieną

Hanoveryje rengiama paroda CeBIT, kuri 2011 metais vyks kovo 1–5 dienomis, – vienas didžiausių aukštųjų technologijų renginių. CEBIT 2011 teritorija bus padalyta į keturias dalis: „CeBIT pro“, „CeBIT gov“, „CeBIT life“ ir „CeBIT lab“, o pagrindinė parodos tema – darbas ir gyvenimas su „debesų“ technologijomis (angl. Work and Life with the Cloud). skaityti »

Būkite informuoti ir mobilūs!

Vos prieš kelerius metus spauda rašė, kad vaizdo siužetų peržiūra mobiliuosiuose prietaisuose – naujųjų technologijų entuziastų prerogatyva. Tačiau šiandien tai – mūsų kasdienybė. skaityti »