„Penkių kontinentų“ grupė Sakartvele įgyvendina naują nestandartinį mokėjimų sprendimą

„BS/2 Georgia“ ir „ASHBURN International“ kartu su vienu didžiausių Sakartvelo bankų „TBC Bank“ sukūrė naują nestandartinį mokėjimo sprendimą kavos kapsulių gamintojai „Meama“. skaityti »

Pasaulis investuoja į kriptomatus. Kaip sekasi? (2)

Daugiau nei 10 tūkstančių. Tiek pasaulinės kriptovaliutų tyrimų svetainės „Coin ATM Radar“ duomenimis šiuo metu pasaulyje yra kriptomatų. Pirmasis iš jų buvo įrengtas prieš septynerius metus Vankuveryje. Norvegų finansų įmonės „AksjeBloggen“ tyrimai rodo, kad vien per metus šių įrenginių skaičius išaugo 167 proc. skaityti »

„BS/2 Georgia“ 10 metų: nuo bankomatų tiekėjo iki strateginio partnerio

Kiekvienoje veiklos srityje yra lyderių, kuriančių inovacinius produktus, besiveržiančių į priekį ir mėginančių atspėti klientų poreikius, siekiančių teikti paslaugas profesionaliai ir efektyviai. skaityti »

„Liberty“ banko atstovus domino pažangiausi bankinių technologijų sprendimai

Kiekvieno šiuolaikinio banko sėkmė priklauso nuo to, kaip gerai jis žino savo klientų poreikius ir sugeba juos įgyvendinti, o šiuolaikiniams klientams ypač svarbu paslaugas gauti patogiai, greitai, norimu laiku ir norimoje vietoje. skaityti »

Kriptovaliutų bankomatų tinklo priežiūra Sakartvele patikėta BS/2

BS/2 ir kriptovaliutų bankomatų tiekėja „Cryptomat“ pasirašė susitarimą dėl kompleksinių kriptovaliutų bankomatų tinklo priežiūros paslaugų Sakartvele. skaityti »

BS/2 sėkmingai plečia 13-os tūkst. elektroninių kortelių skaitytuvų tinklo priežiūrą Sakartvele

Bankinių technologijų ir mažmeninės prekybos sprendimus diegianti bendrovė BS/2 prižiūri daugiau nei 20-ies tūkst. elektroninių kortelių skaitytuvų tinklą (EKS) 7-iuose tūkst. prekybos taškų ne tik Baltijos šalyse, bet ir Vidurio Azijos bei Kaukazo regionuose. skaityti »

„BS/2 Georgia“ specialistus mokė „Ingenico“

Bankinių technologijų bendrovė „BS/2 Georgia“, priklausanti Lietuvos kapitalo įmonei BS/2, pradėjo įgyvendinti naują projektą Gruzijoje, kurio metu teiks bankų mokėjimo terminalų tinklo priežiūros paslaugas vienam stambiausių Gruzijos banku. skaityti »

„BS/2 Georgia“ plečia paslaugų tinklą

2009 metais įkurta bankinių technologijų bendrovė „BS/2 Georgia“, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“, išplėtė Gruzijoje prižiūrimų bankomatų tinklą. Bendrovės prižiūrimų AB „Bank of Georgia“ įrenginių skaičius nuo 300 išaugo iki 500. skaityti »