Kviečia pavasarinė „Mados infekcija“

Kovo 18–19 dienomis Vilniuje, Šiuolaikinio meno centre, siaus jau 18-oji „Mados infekcija“. Ryškiausias mados įvykis Lietuvoje nešykštės šviesų, decibelų ir kokybiško turinio akims. skaityti »

„Mados infekcija“ plis ir internetu

Vilniuje jau 17-ąjį kartą rengiamas didžiausias šalies mados renginys „Mados infekcija“. Jo transliaciją bus galima stebėti ir per internetą. skaityti »

17-oji „Mados infekcija“: X pradeda, Y laimi!

Vasario 25-ąją Šiuolaikinio meno centre tarptautinio festivalio „Mados infekcija” komanda pristatė 2015-ųjų metų festivalio programą, Lietuvos ir užsienio dizainerius. skaityti »

„Mados infekcija“ – tiesiogiai internetu visą savaitgalį!

Jau šešioliktąjį kartą pavasaris ateina kartu su tarptautiniu festivaliu „Mados infekcija“, kuris kovo 21–23 d. vėl kvies pasinerti į mados ir grožio sūkurį. Trečius metus iš eilės „Mados infekcijos“ partnerė „Penki TV“ rūpinasi tiesiogine renginio transliacija, kurios metu bus galima stebėti ne tik visų kolekcijų pristatymus, bet ir interviu su dizaineriais, stilistais, fiestos svečiais. Ir visa tai tiesiogiai www.scena.lt svetainėje. skaityti »

XV „Mados infekcija“ kviečia pajusti madą

Festivalis „Mados infekcija“ kovo 22–23 dienomis mados gerbėjus vėl kviečia į Šiuolaikinio meno centrą (Vokiečių g. 2) pajusti mados pulsą. skaityti »

„Mados infekciją“ tiesiogiai internetu stebėjo daugiau nei 7 tūkst. žiūrovų

Praėjusį savaitgalį „Penki TV“ iš Šiuolaikinio meno centro tiesiogiai internetu transliavo XIV „Mados infekciją“. skaityti »

„Mados infekcija“ – tiesiogiai internetu

TV kanalo „Penki TV“ kūrėjai madai neabejingiems žmonėms suteikia galimybę tiesiogiai stebėti XIV „Mados infekciją“, kuri lapkričio 9–10 dienomis nuo 19 val. šėls Šiuolaikinio meno centre (Vokiečių g. 2). skaityti »