„Penki TV“ ragina domėtis šalies kultūra

„Penki TV“ bendradarbiauja su Lietuvos dailės muziejumi, kad savo žiūrovus nuolat supažindintų su šio muziejaus organizuojamais renginiais. skaityti »

„We run Vilnius“ – penktą kartą Vilniaus gatvėse

Gegužės 22 d. Vilniaus centre jau penktą kartą organizuojamos didžiausios pavasario bėgimo varžybos „We run Vilnius“. skaityti »

„Penki TV“ naujienų laidose – nauja rubrika „Svečias“

Lietuvos ir pasaulio aktualijomis besidominčius žiūrovus „Penki TV“ kviečia naujienas išgirsti iš pirmų lūpų. Laidų „Naujienos per „Penki TV“ ir „Savaitė per „Penki TV“ kūrėjai kiekvieną trečiadienį ir penktadienį siūlo naują rubriką „Svečias“. Joje aktualų renginį ar temą pristatys politikos, verslo, meno, visuomenės veikėjai. skaityti »

Pažintis su naujausia Agnės Kuzmickaitės kolekcija – ir internete

Šiųmetis pavasaris džiugina ne tik saule ir bundančia gamta, bet ir įkvepiančiomis idėjomis. Savo naujais kūriniais šį pavasarį su visais mados gerbėjais dalinsis viena žinomiausių savo kartos Lietuvos dizainerių Agnė Kuzmickaitė, kurios prekinis ženklas – drugelis – jau tapo atpažįstamas daugelio. skaityti »

Kviečia pavasarinė „Mados infekcija“

Kovo 18–19 dienomis Vilniuje, Šiuolaikinio meno centre, siaus jau 18-oji „Mados infekcija“. Ryškiausias mados įvykis Lietuvoje nešykštės šviesų, decibelų ir kokybiško turinio akims. skaityti »

Laidoje „Užkulisiai per „Penki TV“ – pasakojimai apie išskirtines asmenybes

Poetė Indrė Valantinaitė kviečia geriau pažinti kuriančių ir neeilinių asmenybių pasaulius. Savaitgalį interneto televizijoje „Penki TV“ pasirodė naujas kūrybiško gyvenimo būdo žurnalas „Užkulisiai per „Penki TV“. skaityti »

Įsitikinkite stebinančiu pianisto A. Gryniuko pirštų miklumu

Vasario mėnesį į Lietuvą atvykstančio pianisto Aleksejaus Gryniuko koncertą bus galima stebėti ir tiesiogiai per internetą. skaityti »

Laidoje „Savaitės pjūvis“ – Sausio 13-osios ir Maidano įvykių liudininkas J. Dykijus

Mūsų Sausio 13-oji ukrainiečiams panaši į įvykius Maidane. Kuo jie panašūs ir kuo skiriasi? Apie tai diskutuos laidos „Savaitės pjūvis“ svečias, Ukrainos savanorių būrio AIDAR vadas Jevgenijus Dykijus. skaityti »

Vilniaus Kalėdų eglutėje sekamų pasakų galima klausytis ir internetu

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ Kalėdų eglutėje įrengė vieną moderniausių kilnojamųjų internetinės transliacijos studijų, valdomų nuotoliniu būdu, o transliacija vykdoma mobiliuoju „Tele2“ 4G internetu. Tai – bendrovių dovana visiems, nekantriai laukiantiems šv. Kalėdų. skaityti »

„Knygų Kalėdos“ džiugino Kauno vaikų globos namų auklėtinius

Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos“ jau penktą kartą keliauja per Lietuvą, kviesdama skaityti ir dovanoti naujų vaikų ir jaunimo knygų šalies bibliotekoms ir ne tik. skaityti »