„Penki TV“ laidos atsisveikina iki rudens

„Penki TV“ autorinės laidos skelbia sezono pabaigą, o jų vedėjai linki gerai ir prasmingai praleisti vasarą. skaityti »

„Penki TV“ eteryje – tarptautinio menų festivalio „Slavianskij Bazar“ akimirkos

Š. m. liepos 9–13 dienomis Baltarusijoje, Vitebske, vyks XXIV tarptautinis menų festivalis „Slavianskij bazar“, į kurį kasmet renkasi ne tik slavų ir Vakarų muzikos žvaigždės, bet ir jauni atlikėjai iš įvairių pasaulio šalių. skaityti »

„Penki TV“ komanda „gaudys“ įspūdingiausias vasaros festivalių akimirkas

Kanalo „Penki TV“ korespondentai nesėdi sudėję rankų ir vasarą bei kviečia kartu keliauti po kultūros renginius, vyksiančius įvairiuose Lietuvos kampeliuose. skaityti »

Festivalis „Bliuzo naktys 2015“ – gyvai ir internetu

Pirmąjį liepos savaitgalį, liepos 3–4 dienomis, Varniuose, prie Lūksto ežero, vėl kvies susitikti festivalis „Bliuzo naktys“. skaityti »

Marijampolėje prasideda XI Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumas

Š. m. birželio 8–10 dienomis Marijampolėje vyksta Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) su partneriais Baltarusijoje organizuojamas XI Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumas. skaityti »

Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forume patirtimi dalysis finansų ir pramonės ekspertai

Marijampolėje vyksiantį XI Lietuvos-Baltarusijos ekonominis forumą birželio 9 d. bus galima stebėti ir per internetą. skaityti »

Marijampolėje laukiama XI Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumo

Š. m. birželio 8–10 dienomis Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) kartu su Baltarusijos partneriais Marijampolėje surengs jau XI Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumą. skaityti »

Praneškite apie savo renginį visam pasauliui: III dalis, renginiui pasibaigus

Ilgai planuotas renginys pasibaigė. Manote, kad tai jau viskas? Jokiu būdu! Būtina garsiai visiems paskelbti, koks jis buvo nuostabus, ypač jei planuojate tokį patį renginį organizuoti ir kitais metais. Tai padaryti jums padės „Penki TV“ studijos komanda. skaityti »

Praneškite apie savo renginį visam pasauliui: II dalis, vykstant renginiui

Ilgai ir kruopščiai planuotas renginys prasideda. Tačiau jūsų darbai nesustoja: turite prižiūrėti, kad viskas vyktų sklandžiai ir laiku. Renginio reklamos reikalai taip pat dar nesibaigė. skaityti »

Let the entire world know about your event: part II, during the event

So the event that took extensive and thorough planning begins. However, your work does not stop here: you have to make sure that everything goes as planned and scheduled. Advertising is not over yet. skaityti »