Praneškite apie savo renginį visam pasauliui: I dalis, pasiruošimas renginiui

Kiekvienas organizatorius tikisi, kad jo renginyje dalyvaus kuo daugiau žmonių. O ar įmanoma, kad apie renginį sužinotų ne tik esantys salėje, bet ir už jos ribų? Šiais laikais nieko nėra neįmanomo! skaityti »

„Mados infekcija“ prie ekranų sutraukė tūkstančius gerbėjų

Paskutinį kovo savaitgalį praūžė 17-oji „Mados infekcija“. Mados gerbėjai festivalį galėjo stebėti ne tik užsukę į Šiuolaikinio meno centrą, bet ir svetainėje www.zmones.lt. skaityti »

„Penki TV“ eteryje – jau 189 kartą sveikinasi laida „IT+“

Vasario 20 dieną, penktadienį, su savo žiūrovais sveikinasi jau 189-oji laida „IT+“. Joje šįkart Jūsų laukia ne tik įdomiausios technologijų naujienos, bet ir keletas pavasariškų temų, tad kviečiame žiūrėti. skaityti »

Knygų mugėje Č. Iškauskas pristato knygą „Paaukota Lietuva“

Puiki dovana kiekvienam, švenčiančiam Vasario 16-ąją, – naujoji Česlovo Iškausko knyga „Paaukota Lietuva. Nuo Vytauto Didžiojo iki Dalios Grybauskaitės“. skaityti »

„Muzikos salė“ knygų mugės lankytojus vilios atlikėjų autografais ir retais įrašais

Šių metų vasario 19–22 dienomis vyksiančioje Vilniaus knygų mugėje lankytojams pirmą kartą bus pristatyta „Muzikos salės“ iniciatyva. Ją įgyvendina asociacija AGATA – ne pelno organizacija, vienijanti atlikėjus ir muzikos leidėjus bei besirūpinanti jų teisių įgyvendinimu Lietuvoje. skaityti »

Vaikų piešiniuose – meilė šeimai ir tėvynei

Piešinių konkursas „Tvirta šeima – akmuo Tėvynės pamate“ sulaukė per 800 darbų. Gražiausių piešinių autoriams prizus įsteigė „PoliPRO“ ir „Penki kontinentai“. skaityti »

Sausio 23–25 dienomis kviečia „Adventur 2015“

„Adventur“ – vienintelė tarptautinė turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda Lietuvoje, orientuota į turizmo paslaugų ir aktyvios gyvensenos skatinimą. skaityti »

„Penki TV“ žiūrovams – dokumentinė juosta „Paryžiaus mokyklos dailininkai iš Baltarusijos“

Š. m. sausio 18 dieną „Penki TV“ žiūrovai galės dar kartą pasinerti į turtingą spalvų pasaulį ir drauge su šio projekto kūrėjais prisiminti, kaip gimė jo idėja. Filme bus atskleisti įdomūs faktai apie šio projekto tikslus, unikalumą bei įgyvendinimą. skaityti »

„Šeimadienio“ nuotaika ilgam išliks internete

Visus katalikus ir katalikiškas šeimas suartinęs pirmas Lietuvoje šeimos festivalis „Šeimadienis“ vyko 2015 m. sausio 10 d. Vilniuje, „Litexpo“ rūmuose. Renginį organizavo Vilniaus arkivyskupija. Jame apsilankė daugiau nei 10 000 žmonių. skaityti »

„Penki TV“ kviečia pažvelgti į garsaus dailininko Levo Baksto gyvenimą iš arčiau

Š. m. sausio 11-osios vakarą, 20 valandą, TV kanalo „Penki TV“ žiūrovams bus rodoma dokumentinė juosta apie talentingą, tapybos ir teatro pasaulyje pagarsėjusį Rusijos bei Prancūzijos menininką Levą Samoilovičių Bakstą (Rozenbergą). skaityti »