Sąskaitas bus galima apmokėti ir per „Gmail“

„Google“ kuria naują funkciją pašto sistemai „Gmail“, pavadintą „Pony Express“. Ji leis tiesiog iš el. pašto atlikti pinigų pervedimą. skaityti »

Savaitgalį „lūžo“„Google“

Šį savaitgalį dauguma „Google“ produktų vartotojų buvo labai nustebinti, nes naktį iš penktadienio į šeštadienį visa sistema tiesiog „lūžo“, o ekrane buvo rašoma, kad įvyko klaida 502. skaityti »

Nesitikėkite privatumo siųsdami elektroninius laiškus

Korporacija „Google“ savo pranešime teigia, jog žmonės keldami ieškinius dėl privatumo t.y. korespondencijos konfidencialumo elgiasi juokingai. skaityti »

Pinigus bus galima persiųsti ir el. paštu „Gmail“

Artimiausiu metu elektroninio pašto „Gmail“ naudotojai turės galimybę pasitelkę mokėjimo sistemą „Google Wallet“ vienas kitam siųsti pinigus. skaityti »

Prie „Gmail“ laiškų dabar bus galima pridėti priedų iki 10 GB

Kūrėjai sujungė elektroninio pašto paslaugą „Gmail“ su „debesų“ saugykla „Google Drive“. O vartotojai gavo galimybę prie savo elektroninių laiškų pridėti failus iki 10 GB, prieš tai juos patalpinę „debesyje“ . skaityti »

„Gmail“ padės rasti laiškus pagal dydį

Elektroninio pašto paslauga „Gmail“ jau siūlo laiškų paieškos pagal dydį galimybę. skaityti »

„Gmail“ – populiariausias el. paštas pasaulyje

„Google“ valdoma el. pašto paslauga „Gmail“ pripažinta populiariausia pasaulyje. skaityti »

„Gmail“ vartotojai gali vienas kitam skirti „vaizdo susitikimus“

Bendrovė „Google“ į „Gmail“ įdiegė naują vaizdo pokalbių paslaugą „Vaizdo susitikimai“, kuri jau realizuota socialiniame tinkle „Google+“. skaityti »

„Gmail“ aiškins, kodėl kai kurie laiškai patenka į „Šlamštą“

El. pašto paslaugos „Gmail“ kūrėjai aiškina naudotojams, kodėl kai kurie jų laiškai patenka į skiltį „Šlamštas“. skaityti »

Mirusios sielos socialiniuose tinkluose

Kas bus su jūsų paskyra socialiniame tinkle, kai iškeliausite anapus? Geras klausimas, į kurį dauguma kompanijų neturi atsakymo. skaityti »