Iranas blokuoja elektroninio pašto dėžutes

Irano naujienų agentūra praneša, jog daugiau nei 30 milijonų šalies gyventojų prarado prieigą prie savo elektroninių pašto dėžučių, tarp kurių „Gmail“, „Yahoo“ ir „Hotmail“. skaityti »

„Google“ pasiūlys klaviatūros apsaugą

Bendrovė „Google“ šiuo metu bando naują elektroninio pašto „Gmail“ naudotojų atpažinimo metodą. skaityti »

Pasikeitusi „Gmail“ išvaizda

Šią savaitę šiek tiek pasikeitė elektroninio pašto „Gmail“ išvaizda. Kaip teigiama pranešime spaudai, tai buvo daroma tam, kad „Google“ produktai būtų paprastesni ir tarpusavyje derėtų, o vartotojai galėtų našiau ir maloniau juos naudoti. skaityti »

„Google“ peržiūrinėja naudotojų laiškus be jų sutikimo

Masačiusetso valstijos gyventoja padavė į teismą bendrovę „Google“ dėl jos korespondencijos, atėjusios iš kitų elektroninio pašto serverių į „Gmail“ elektroninį paštą, peržiūrų ir informacijos panaudojimo tikslinei reklamai. skaityti »

Integruojamos „Google+“ ir „Gmail“ paslaugos

Nuo šiol „Gmail“ naudotojai, gavę laišką, matys ir naujausius savo draugų iš socialinio tinklo „Google+“ pranešimus. skaityti »

Kinijos valdžia atsiribojo nuo JAV puldinėjančių programišių atakų

Kinijos valdžia atmetė „Google“ kaltinimus dėl dalyvavimo programišių atakoje, nukreiptoje į JAV valdžios atstovų el. paštą skaityti »

„Google“ apkaltino Kiniją dėl paslaugos „Gmail“ blokavimo

Kaip praneša agentūra „Associated Press“, kompanija „Google“ apkaltino Kiniją dėl el. pašto paslaugos „Gmail“ blokavimo. skaityti »