Japonai sukūrė kiaušinio formos kompiuterio pelę

Japonijos bendrovė „Elecom“, norėdama paįvairinti savo asortimentą ir pasiūlyti savo klientams velykinių dovanų, sukūrė kiaušinio formos kompiuterio peles (angl. Egg Mouse). skaityti »

Pristatyta pripučiama kompiuterio pelė

Dauguma mūsų keliaudami naudojamės pripučiamomis pagalvėmis, vykdami į gamtą pasiimame pripučiamą kamuolį ar čiužinį. O štai dizaineriai Bongkunas Shinas, Heungkyo Seo, Jiwoongas Hwangas ir Wooteikas Limas siūlo pripučiamą kompiuterio pelę. skaityti »

Vokiečiai įvertino lietuvių sukurtą kompiuterio pelę „Peanut mouse“

Miunchene vykusio „iF design awards night“ renginio metu apdovanota ir lietuvių sukurta kompiuterio pelė „Peanut mouse“. Inovatyvaus dizaino pelė įvertinta kaip vienas geriausių 2013 metų kompiuterių aksesuarų. skaityti »

Tvirtinama kompiuterio pelė

Dizaineris Frank Guo siūlo neįprastą prie nešiojamo kompiuterio tvirtinamą pelę. Skeptikai sakys, jog šis įrenginys nereikalingas, nes kompiuteris ir taip turi jautrų valdiklį, taip pat kam reikalinga pelė, kuri prie kažko tvirtinama... skaityti »

Kompiuterio pelė keliaujantiems

Kai daug keliauji ir dirbi, kompiuteris tampa nuolatiniu palydovu. Štai dizaineriai Seunghoon Shin and Chang Seok Kim siūlo puikų kompiuterio priedą, pelę „Arc“. skaityti »

„Logitech“ produktai įvertinti prestižiniais „red dot“ dizaino apdovanojimais

Už išskirtinį dizainą ir kokybę konkurso komisija skyrė 2012 metų „red dot“ apdovanojimus kompiuterio pelei „Logitech Cube“ ir belaidei klaviatūrai su saulės baterijomis „Logitech Wireless Solar Keyboard K750“. skaityti »

Įkraunama kompiuterio pelė

Ar pamenate kai vaikystėje žaisdavote su „YoYo“? Tai nedidelis, apskritas, dažniausiai iš plastiko pagamintas daiktas su pritvirtinta virvele. Kilnodami ranką aukštyn žemyn priversdavome ją susivynioti. Tačiau dizaineriui Shih–Chan Chiu tai ne vien žaislas. „YoYo“ idėją jis panaudojo kitur. skaityti »

Visame pasaulyje žinoma Japonijos kompanija „Elecom“ pristato išskirtinę pelę

Japonijos „Apple“ – spalvingiausia Azijos IT kompanija, kurianti inovatyvius sprendimus ir unikalų dizainą. skaityti »

Kompiuterio pelės žymeklis gali būti valdomas mintimis!

Neuroinžinerijos išradimai persikelia ir į informacinių technologijų pasaulį – vis daugiau prietaisų ateityje gali būti valdomi mintimis. skaityti »