Europoje patvirtinti nauji interneto greičio normatyvai

Nuo 2016 m. gegužės mėnesio Europos Sąjungoje įsigaliojo nauji interneto paslaugų teikimo normatyvai. Kai kas mano, kad pagal juos internetas bus suskirstytas į „internetą elitui“ ir „internetą liaudžiai“. skaityti »

„Skynet“ keičia požiūrį į interneto greitį

Bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, šviesolaidiniu tinklu „Skynet“ teikianti interneto, išmaniosios televizijos, IP (angl. Internet Protocol) telefonijos paslaugas Vilniaus mieste, ragina keisti požiūrį į šiuolaikinį internetą. skaityti »

Užsienio tinkluose naršykite dvigubai greičiau

Informuojame, kad nuo š. m. rugpjūčio 4 dienos didinama interneto plano „Sky Eko“ sparta. skaityti »

Greitis ir ne tik

Bendra viešosios informacijos tendencija leidžia aiškiai pastebėti, kad mūsų šalyje pirmiausia yra siekiama surasti ir aprašyti, parodyti ar papasakoti apie ką nors negatyvaus, nevykusio, aptarti kokius nors reitingus, kuriuose Lietuva gerokai atsilieka nuo pirmaujančiųjų. skaityti »

Europa skaičiuos savo greitį

27-iose Europos Sąjungos narėse, taip pat Islandijoje, Kroatijoje ir Norvegijoje tęsiamas ES finansuojamas plačiajuosčio interneto tyrimas, siekiantis nustatyti tikrąją interneto spartą. skaityti »

1 Gb/s – tai dar ne riba!

„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ 2012 metų sausio pradžioje paskelbė, kad siūlo klientams super greitą internetą. Šeškinės ir Fabijoniškių mikrorajonų gyventojams, turintiems „Sky Platinum Plius“ planą, bendrovė jau teikia 1 Gb/s internetą! skaityti »

Sostinėje pačiu sparčiausiu internetu naudojasi „Skynet“ klientai

Svetainės netindex.com duomenimis, pats greičiausias internetas Vilniuje tiekiamas šviesolaidiniu „Skynet“ tinklu, kurį valdo UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“. skaityti »

Vilniečiams – sparčiausias „Skynet“ internetas

Svetainės „Net Index“ duomenimis, greičiausiu interneto ryšiu pasaulyje gali džiaugtis Lietuvos gyventojai (vidutinis interneto greičio vidurkis – 31,70 Mb/s), o greičiausią internetą turinčių didmiesčių sąraše pirmauja Vilnius (vidutinis interneto greičio vidurkis – 36,43 Mb/s). skaityti »

Apšviestas grafenas pagreitins internetą

Interneto greitis galėtų būti apie dešimt kartų didesnis nei šiuo metu yra. Taip mano Mančesterio universiteto mokslininkai, kurie savo tyrime naudojo stebuklingąjį grafeną. skaityti »

„Skynet“ naudotojai internetą naršys kosminiu greičiu!

Nukeliauti į kosmosą šiandien ne ką sudėtingiau, nei susiruošti į kelionę už Lietuvos ribų. Balandžio 12 dieną minimos Tarptautinės aviacijos ir kosmonautikos dienos proga „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ dovanoja savo klientams kosminį interneto greitį. skaityti »