Garsūs žmonės teigia – studijuoti tikrai verta

Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO atsidaro tarptautinė paroda „Studijos“. Trylika metų organizuojama paroda siekia supažindinti su studijomis Lietuvoje ir užsienyje, su reikalingiausiomis ir naujausiomis profesijomis, su karjeros ir verslo perspektyvomis, su stažuotėmis ir savanoryste. skaityti »

Eligijus Masiulis: „Saugaus pirmoko pasas padės jaustis saugiau kiekvienam vaikui“

Susisiekimo ministerija kartu su Lietuvos automobilių kelių direkcija, norėdamos padėti mažiesiems savarankiškiems eismo dalyviams jaustis saugesniems kelyje, išleido Saugaus pirmoko pasą – jį pirmąją mokslo dieną turėtų gauti kiekvienas Lietuvos pirmokas. skaityti »

Susisiekimo ministras moksleiviams atskleidė paslaptį, kaip išmokti sėkmingai vadovauti ministerijai

Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis susitiko su projekto „Moksleiviai į Vyriausybę“ dalyviais Sandra Jakulyte iš Alytaus ir Elvinu Valėnu iš Ignalinos, kurie ketina įgyti su transporto sritimi susijusią specialybę ir ateityje dirbti Susisiekimo ministerijoje. skaityti »

Ministras prašo atšaukti „Google Maps Street View“ draudimą

Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis prašo Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją peržiūrėti sprendimą uždrausti Lietuvoje vykdyti „Google Maps Street View“ projektą. skaityti »

E. Masiulis: Lietuva greičiausiai paskubėjo pasirašyti ACTA susitarimą

Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis šiandien Vyriausybės pasitarime inicijuos diskusiją dėl sausio gale Lietuvos atstovų pasirašyto tarptautinio kovos su piratavimu internete susitarimo (ACTA). skaityti »

Tarptautinė kosmoso konferencija SEMWO 2011: Lietuvos galimybės kosmoso industrijos pokyčių metu

Lapkričio 17 dieną prasidėjusios antrosios kosmoso konferencijos atidaryme Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis tvirtino neabejojantis Lietuvos pasirengimu plėsti pradėtą tarptautinį bendradarbiavimą kosmoso srityje. skaityti »

Lietuva ir Kazachstanas tariasi dėl galimo bendradarbiavimo IT srityje

Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis šiandien Astanoje (Kazachstanas) susitiks su Kazachstano ryšių ir informacijos ministru Askaru Žumagalijevu. skaityti »

Lietuvos kaimus jau pasiekė 80 proc. numatytų plačiajuosčio interneto linijų

Lietuvos kaimiškose vietovėse sėkmingai vyksta plačiajuosčio interneto plėtros darbai. Šiuo metu jau nutiesta apie 80 proc. visų numatytų šviesolaidinių linijų. skaityti »

Dienos naujienos

Svarbiausios dienos naujienos trumpai (2011 metų birželio 15 d.). skaityti »

Susisiekimo ministerijos planuose – informacinių technologijų įdiegimas kelių sistemoje

Susisiekimo ministras E. Masiulis, pristatydamas naująjį Lietuvos automobilių kelių direkcijos vadovą dr. S. Skrinską, teigė matantis daugybę būdų, kaip būtų galima patobulinti Lietuvos kelių priežiūrą. skaityti »