Išsirinkite mokyklą interaktyviajame Vilniaus mokyklų žemėlapyje

Nuo šiol išsirinkti mokyklą sostinės mokiniams ir jų tėvams bus daug paprasčiau – sukurtas interaktyvusis sostinės mokyklų žemėlapis. skaityti »

Interaktyviame žemėlapyje bus galima pranešti apie pastebėtas vandensaugos problemas

Aplinkos apsaugos agentūra pristato interaktyvų žemėlapį, kuriame gyventojai savarankiškai gali pranešti apie pastebėtas vandensaugos problemas. Tikimasi, jog toks žemėlapis padrąsins gyventojus atidžiau stebėti savo aplinką ir aktyviau reaguoti į taršos problemas, didins gyventojų aplinkosauginį sąmoningumą. skaityti »

Vyriausiojoje rinkimų komisijoje – rinkimų rezultatų interaktyvių žemėlapių sistemos pristatymas

Spalio 9 d. Vyriausioje rinkimų komisijoje pristatyta Vyriausiosios rinkimų komisijos kartu su partnere sukurta rinkimų rezultatų interaktyvių žemėlapių sistema, kuri pateikia rinkimų statistinę informaciją geografine forma. skaityti »

Sukurtas interaktyvus žemėlapis, kuriame rinkėjai galės rasti apylinkių rinkimų komisijas

Vyriausioji rinkimų komisija bendradarbiaudama su valstybės įmone Registrų centru pristato galimybę rinkėjams internetu interaktyviame žemėlapyje sužinoti savo balsavimo vietą ir atsispausdinti rinkėjo kortelę. skaityti »

Visiems prieinamas interaktyvus žemėlapis internete leis matyti, kas vyksta savivaldybėse

Lietuvos savivaldybių asociacijoje teisingumo ministras Remigijus Šimašius ir Registrų centro vadovai merams pristatė regionų geoinformacinės aplinkos paslaugą (REGIA), skirtą padidinti savivaldos institucijų veiklos efektyvumą ir leisti gyventojams patogiau bendrauti su vietos valdžia. skaityti »

Vilniaus savivaldybės portale – specialus interaktyvus žemėlapis

Vilniaus miesto savivaldybė pirmoji Lietuvoje pristato interaktyvų sostinės žemėlapį, kuriame gyventojai gali rasti informaciją apie mieste išduotus leidimus, patvirtintus planus, rinkliavos zonas ir kt. skaityti »

Interaktyviame žemėlapyje – informacija apie darbus sostinės keliuose

Nuo pirmadienio apie Vilniaus gatvėse vykdomus darbus ir jų trukmę informuoja www.sviesoforai.lt vairuotojų informacinė sistema. skaityti »