Ką daryti ir ko nedaryti, kad būtum populiarus internete?

Ką daryti ir ko nedaryti, kad būtum populiarius socialiniuose tinkluose? Į šiuos ir kitus klausimus atsako A. Bendorius, kuriantis tinklaraštį „Geležinė lapė“. skaityti »

„Facebook“ socialiniame tinkle – 2 mlrd. narių

Socialinio tinklo „Facebook“ įkūrėjas Markas Cukerbergas pranešė, kad birželio 27 d. tinklo narių skaičius pasiekė 2 milijardus. skaityti »

Dauguma žmonių dalijasi asmenine informacija internete

Vienas iš penkių žmonių pripažįsta, kad dalijasi slaptais duomenimis su žmonėmis, kurių nelabai gerai pažįsta, ir su visiškai nepažįstamais. skaityti »

„Messenger“ papildytas dirbtinio intelekto funkcijomis

Jei bendraudamas per „Messenger“ draugas užsimins apie skolą, programa pasiūlys tuoj pat atsiskaityti. skaityti »

Kaip kurti įvaizdį socialiniuose tinkluose

orint kurti įvaizdį, pirmiausia turime sugalvoti, kokie norime atrodyti kitiems – teigia Arvidas Bendorius. skaityti »

Vilniaus meras kviečia vieną „Facebook” kūrėjų į Vilnių

Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius pakvietė vieną socialinio tinklo „Facebook” kūrėjų – Sheryl Sandberg – apsilankyti Vilniuje. skaityti »

Kuo „Facebook“ nustebins 2017-aisiais?

Populiariausias pasaulyje socialinis tinklas „Facebook“ 2016-aisiais savo vartotojus džiugino naujų funkcijų ir patobulinimų gausa. skaityti »

Vartotojai nepalieka socialinių tinklų, baimindamiesi prarasti draugus

Aštuoni iš devynių interneto naudotojų norėtų uždaryti savo paskyras socialiniuose tinkluose, tačiau nuo šio žingsnio juos sulaiko baimė prarasti ryšį su draugais ir vertingus prisiminimus. skaityti »

„Facebook“ pavers vaizdo įrašus meno kūriniais

Nauja programa naudos neuroninių tinklų technologiją, panašią kaip naudojama programoje „Prisma“, kuri meno kūriniais paverčia nuotraukas. skaityti »

Didžiausios IT bendrovės drauge kurs dirbtinio intelekto platformą

„Google“, „Microsoft“, IBM, „Facebook“ ir „Amazon“ sukūrė partnerystės sąjungą „Partnership on Aritificial Intelligence to Benefit People and Society“. skaityti »