Paskelbta „iOS 6“ pasirodymo data

Kompanija „Apple“ renginyje, vykusiame San Franciske, paskelbė, kad mobilioji operacinė sistema „iOS 6“ bus pristatyta rugsėjo 19 dieną. skaityti »

„Facebook“ atnaujino „iPhone“ ir „iPad“ skirtą programą

Socialinis tinklas „Facebook“ pristatė naują operacinei sistemai „iOS“ skirtos programos versiją5.0. skaityti »

„iPhone“ ir „iPad“ savininkai gali dalintis nuotraukomis per „Skype“

Internetinės telefonijos paslauga „Skype“ atnaujino savo mobiliąsias programas išmaniesiems telefonams „iPhone“ ir planšetėms „iPad“ – jų savininkai galės akimirksniu savo draugams ir artimiesiems persiųsti nuotraukas. skaityti »

„Apple“ bendrovei „Proview“ išmokėjo 60 mln. JAV dolerių

Kinijos teismas paskelbė nutraukiantis pasaulinės IT milžinės „Apple“ ir bendrovės „Proview Technology“ bylinėjimąsi, kai „Apple“ šiai išmokėjo 60 mln. dolerių. skaityti »

„Mozilla“ kuria „iPad“ skirtą naršyklę

„Mozilla“ planšetėms „iPad“ kuria naršyklę, kuri bus vadinama „Junior“. skaityti »

„Apple“ pristatė „iOS 6“

Bendrovė „Apple“ konferencijoje „WWDC 2012“ San Franciske pristatė naują mobiliosios operacinės sistemos „iOS“ versiją „iOS 6“ išmaniesiems telefonams „iPhone“, grotuvams „iPod touch“ ir planšetėms „iPad“. skaityti »

„iPad“ padės Singapūro oro kompanijai taupyti degalus

Oro bendrovė „Scoot“, „Singapore Airlines“ antrinė įmonė, iš lėktuvo išėmė pramoginę įrangą. Tai sumažino lėktuvo svorį ir padėjo sutaupyti degalų. Kad keleiviai neliūdėtų, oro vežėjas skrydžio metu jiems išduos „iPad“. skaityti »

„Microsoft“ išleis biuro taikomųjų programų, skirtų „iPhone“ ir „iPad“

Šių metų lapkritį kompanija „Microsoft“ planuoja išleisti savo populiaraus biurų programų paketo „Office“ versiją, skirtą „Apple“ „iPad“ ir „Android“ planšetėms. skaityti »

Trečiosios kartos „iPad“ pardavimas lenkia pirmojo „iPad“

Analitinės kompanijos „Localytics“ duomenimis, vos prieš porą mėnesių pristatytos naujosios planšetės „iPad“ pardavimas JAV rinkoje susilygino ir jau lenkia pirmojo „iPad“ pardavimą. skaityti »

„Yahoo!“ išleido naršyklę „iPhone“ ir „iPad“

Bendrovė „Yahoo!“ išleidžia naršyklės ir paieškos sistemos hibridą „Axis“, kuris veikia ir kompiuteryje, ir išmaniajame telefone, ir planšetėje. skaityti »