Jaunuoliai iki 99 metų kviečiami pramogauti „MRU naktyje“

Visi, kas prijaučia jaunatviškam gyvenimo stiliui, kviečiami į „MRU naktį“, kuri vyks Mykolo Romerio universitete. Tai Studentų atstovybės ir universiteto iniciatyva ketvirtus metus organizuojamas renginys, kurio tikslas – parodyti, kad universitetas yra ne tik mokslų, bet ir kultūrinio gyvenimo tvirtovė. skaityti »

„Microsoft“ siūlo prekybininkams pirkėjų atpažinimo sistemą

Savo tinklaraštyje bendrovė „Microsoft“ pasidalijo mintimis apie parduotuves ir jų pasikeitimus 2015 metais. skaityti »

„Microsoft“ nori skaičiuoti žiūrinčius TV

Bendrovė „Microsoft“ užpatentavo dar vieną skaitmeninio turinio apsaugos priemonę: galimybę konkrečiam vartotojui nustatyti peržiūrų skaičių. skaityti »

„Siemens“ žaidimų pulto technologiją „Kinect“ perkėlė į operacines

Ekspertai iš „Siemens“ Sveikatos sektoriaus ir pasaulinio tyrimų centro „Corporate Technology“ sukūrė technologiją, leidžiančią chirurgams operacijos metu vien tik judesiais valdyti trimates rentgeno nuotraukas. skaityti »

Ateities riedlentė, valdoma su „Kinect“ ir planšetiniu kompiuteriu

Ar galima automatizuoti paprastą riedlentę? Pasirodo, tikrai taip. skaityti »

Moksleiviams siūloma mokytis su „Kinect“ ir „Pelėmis išdykėlėmis“

Pirmą kartą Lietuvoje vyksiančioje švietimo inovacijų parodoje „Mokykla 2011” bendrovė „Microsoft“ pasiūlys Lietuvos mokykloms aktyviau išnaudoti žaidimus. skaityti »

„Microsoft“ atvėrė „Kinect“ galimybes programuotojams

Lygiai prieš savaitę „Microsoft“ pristatė nemokamą „Kinect“ programavimo įrankį „Kinect Software Development Kit Beta (SDK)“. skaityti »

„Microsoft“ atvėrė „Kinect“ galimybes programuotojams

Šiandien „Microsoft“ pristatė nemokamą „Kinect“ programavimo įrankį „Kinect Software Development Kit Beta (SDK)“, skirtą nekomercinių programų ir žaidimų kūrimui. skaityti »