„Microsoft“ pristato įrankių paketą naujiems mokslo metams

Artėjant mokslo metams, reikia pasiruošti ne tik sąsiuvinius ir rašiklius, bet ir technologijas efektyviam mokymuisi. Pristatome „Microsoft“ įrankių paketą, skirtą šiems mokslo metams. skaityti »

Atnaujintas „Skype for Business“ leis vienu metu bendrauti su 10 tūkst. žmonių

„Microsoft“ pristatė pokalbių ir vaizdo konferencijų platformos „Skype for Business“ atnaujinimus: konferencinius pristatymus iki 10 tūkst. klausytojų, vidinių PBX telefonų stočių perkėlimą į debesį, galimybę skambinti ir priimti skambučius iš įprastų telefonų. skaityti »

Vasarą atostogavusį protą metas pažadinti rudenį

Vasarą prasiblaškius ir pailsėjus, pats laikas su naujomis jėgomis ir mintimis kibti į darbus ir mokslus. Juk gyvenimas be naujų žinių, naujų patyrimų būtų nuobodus. Be to, nauji įgūdžiai pravers norint pakeisti profesiją, ieškantis naujo darbo. skaityti »

„Microsoft“ siūlo naują vaizdo konferencijų programą

Bendrovė „Microsoft“ neseniai paskelbė išleidusi naujos kartos vaizdo konferencijų ir momentinių pranešimų programinę įrangą – „Skype for Business“ (liet. „Skype“ verslui), skirtą „Office 365“ naudotojams. skaityti »

Nauji įskiepiai suartins „Office 365“ ir „Moodle“ platformas

Bendrovė „Microsoft“ kartu su „Remote-Learner“ paskelbė apie naujus „Office 365“ įskiepius, kurie padės į šį paketą integruoti kartu su „Moodle“ platforma. skaityti »

Šiuolaikiškai įmonei – debesų technologija pagrįstos „Office 365“ programos

Auksinė „Microsoft“ partnerė UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, verslui teikianti užsakomąsias IT paslaugas „ProfIT“, siūlo įmonėms debesų technologija pagrįstą programų paketą „Microsoft Office 365“ („Office 365“) ir jo priežiūros bei palaikymo paslaugas. skaityti »

„Microsoft“ pristatė verslo analitikos sprendimą „Power BI“ debesijos paslaugai „Office 365“

„Microsoft“ pristatė galingą ir paprastą naudoti verslo analitikos sprendimą „Power BI“, kuris skirtas debesijos paslaugai „Office 365“. skaityti »

Naujasis „Microsoft Office 365“ namų vartotojams tampa paslauga

„Microsoft“ pristatė biuro programų rinkinį „Office 365 Home Premium” namų vartotojams, kuris veikia debesijos paslaugos pagrindu. Naujasis „Office“ sklandžiai veikia dirbant lietimui jautriais planšetiniais ar tradiciniais kompiuteriais, taip pat naudojantis išmaniaisiais telefonais. skaityti »

„Microsoft“ partnerių laukia aktyvus naujų produktų ir sprendimų diegimo sezonas

Š. m. liepos 9–12 d. į Toronte vykstančią „Microsoft“ partnerių konferenciją susirinko daugiau nei 16 tūkstančių sėkmingiausių IT kompanijų atstovų iš viso pasaulio. skaityti »

„Microsoft Office 365“ paslauga teikiama ir Lietuvoje

Nuo š. m. birželio 28 d. bet kurio dydžio įmonės ir organizacijos Lietuvoje galės pradėti naudotis naująja „Microsoft“ debesijos paslauga „Office 365”. skaityti »