Įdomiausios finansiniam sektoriui skirtos konferencijos Europoje

Siūlome Jums 10 renginių Europoje, skirtų finansinių technologijų temoms. skaityti »

LKTA konferencijoje – sparčiai besikeičianti televizija ir rinkos aktualijos

Nuolat besikeičianti ir vis daugiau galimybių naudotojams atverianti šiuolaikinė televizija kelia ir vis daugiau iššūkių. Apie tai, kuo gyvena televizijos kūrėjai ir transliuotojai ir kokias problemas jie šiandien sprendžia, buvo kalbėta birželio 10–12 dienomis Vilniuje vykusioje 19-oje Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos (LKTA) konferencijoje „Retransliavimo veikla: dabartis ir ateitis“. skaityti »

Vilniuje rengiama 19-oji LKTA konferencija

Š. m. birželio 11–12 dienomis Vilniuje vyks 19-oji tarptautinė Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos (LKTA), kuri šiemet mini savo 20-metį, konferencija. Šiųmečio renginio tema – retransliavimo veikla: dabartis ir ateitis. skaityti »

Kviečia konferencija „Technologijos ir visuomenė. Nauda ir žala, už ir prieš“

Pastaruosius dvidešimt metų pasaulį užvaldė technologijų kaitos verpetas. Ar tikrai visos jos tarnauja žmogaus labui? Ar mes pasitikime naujomis technologijomis? skaityti »

CONVENE kviečia pasimokyti organizuoti renginius ir užmegzti kontaktų

Vasario 11–12 dienomis „Litexpo“ vyks paroda-kontaktų mugė CONVENE. Jos edukacinę programą bus galima stebėti ne tik parodos salėje, bet ir per internetą. skaityti »

Konferencijoje aptariami ugdymo kokybės klausimai

Švietimo ir mokslo viceministrė Genoveita Krasauskienė pasveikino konferencijos „Kaip užtikrinsime kokybę? Ikimokyklinio, priešmokyklinio, pradinio ugdymo permąstymas“ dalyvius. skaityti »

Į konferenciją „Verslas ir vadyba“ susirinko mokslininkai iš 22 šalių

Praeitos savaitės pabaigoje Vilniaus Gedimino technikos universiteto Verslo vadybos fakultetas (VGTU VVF) organizavo 8-ąją tarptautinę mokslinę konferenciją „Verslas ir vadyba 2014“. skaityti »

Trečiadienį Seime įvyks konferencija „Technologijos, keičiančios mokslo vertinimą“

Kadangi mokslinė veikla vis dažniau laikoma svarbiausiu ekonominės veiklos ir visuomenės gerovės veiksniu, jos vertinimas tapo pagrindiniu mokslą finansuojančių institucijų ir organizacijų klausimu. skaityti »

Vilniuje vyks konferencija „ICT 2013: Creat Connect Grow“

Likus mėnesiui iki lapkričio 6–8 d. Vilniuje vyksiančios konferencijos „ICT 2013: Creat Connect Grow“, į ją jau užsiregistravo daugiau kaip 3500 dalyvių iš įvairių pasaulio valstybių. skaityti »

Kasmetė „Apple“ konferencija WWDC vyks birželį

Kompanija „Apple“ pranešė, kad kasmetė konferencija WWDC šiais metais vyks birželio 10–14 dienomis. Anot „Apple“ atstovų, „WWDC 2013“ bus ypač susitelkta į mobiliąją operacinę sistemą „iOS“ ir kompiuteriams skirtą „OS X“. skaityti »