Portugalijoje vykusioje konferencijoje – dėmesys VU mokslininkų pranešimui

Kovo mėnesio pabaigoje pietiniame Portugalijos regione, Olhao mieste, Algarvėje, surengta tarptautinė informacinių sistemų ir technologijų konferencija „WorldCIST 2013“. Pateikti ir įvertinti naujausias ir svarbiausias informacinių sistemų ir technologijų tendencijas susirinko apie 100 konferencijos dalyvių – aukštojo mokslo, verslo ir valstybės institucijų atstovai nuo Kanados iki Indonezijos. Tarp jų – ir Vilniaus universiteto (VU) mokslininkai. skaityti »

Vilniuje – antroji „Microsoft“ technologijų konferencija „TechDay 2012“

Š. m. spalio 2 dieną Vilniuje vyks jau antroji „Microsoft“ technologijų konferencija „TechDay 2012“. Daugiau nei 500 įmonių ir padalinių vadovų, IT specialistų, programuotojų ir entuziastų vienijanti konferencija tradiciškai tampa didžiausiu metų „Microsoft“ technologiniu renginiu Lietuvoje ir Baltijos šalyse. skaityti »

Spalį vyks „Microsoft“ technologijų konferencija „Techday 2012“

Š. m. spalio 2 dieną Vilniuje vyks jau antroji „Microsoft“ technologijų konferencija „TechDay 2012”. Daugiau nei 500 įmonių ir padalinių vadovų, IT specialistų, programuotojų ir entuziastų vienijanti konferencija tradiciškai tampa didžiausiu metų „Microsoft“ technologiniu renginiu Lietuvoje ir Baltijos šalyse. skaityti »

Įspūdžiai iš konferencijos „Naujos kartos mokyklos biblioteka“

Rugpjūčio 6–7 d. Vilniaus universiteto Teatro salėje vyko tarptautinė konferencija „Naujos kartos mokyklos biblioteka“. skaityti »

Vilniuje operacijų tyrimo žiniomis dalysis pasaulinio garso ekspertai ir Nobelio laureatas

Liepos 8–11 d. į Vilniaus universiteto ir VU Matematikos ir informatikos instituto rengiamą XXV Europos operacijų tyrimo draugijų asociacijos (EURO) konferenciją renkasi daugiau kaip 2 000 mokslininkų iš 80 šalių ir visų pasaulio žemynų. skaityti »

Jaunieji mokslininkai kviečiami dalyvauti konferencijoje „Life Sciences Baltics 2012“

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) kviečia jaunuosius tyrėjus dalyvauti tarptautinėje konferencijoje „Life Sciences Baltics 2012“, kuri vyks rugsėjo 12–14 d. Vilniuje. MITA siekia atrinkti 20 perspektyvių jaunųjų mokslininkų (doktorantų), kuriems bus suteikta galimybė apsilankyti šioje konferencijoje nemokamai. skaityti »

Pasaulinio garso ekspertai Vilniuje diskutavo apie aukštojo mokslo ateities perspektyvas

Švietimo ir mokslo ministerija kartu su Mokslo ir studijų stebėsenos ir analizės centru gegužės 17–18 d. Vilniuje organizavo tarptautinę konferenciją „Aukštojo mokslo ateities scenarijai“. skaityti »

Nacionalinė mokslinė konferencija „Kultūriniai ir ekonominiai socialinių tinklų efektai“

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinė draugija (VU KF SMD) kviečia į nacionalinę mokslinę konferenciją „Kultūriniai ir ekonominiai socialinių tinklų efektai“. skaityti »

Tarptautinė konferencija „Unikalių identifikatorių svarba mokslininkui, institucijai, šaliai“

Vasario 14 d. vyks tarptautinė konferencija „Unikalių identifikatorių svarba mokslininkui, institucijai, šaliai“, kuri vyks LR Seimo konferencijų salėje. Konferencijos tikslas – supažindinti akademinę bendruomenę su moderniomis technologijomis, kuriančiomis atskiro mokslininko, institucijos ar net valstybės įvaizdį interneto pasaulyje. skaityti »

Konferencija „Cisco Live 2011“ – unikali galimybė siekti profesinių aukštumų

Š. m. liepos 10–14 dienomis Las Vegase (JAV) vyks kasmetė konferencija „Cisco Live 2011“, kurią organizuoja „Cisco“ – telekomunikacijų sprendimus bei įrangą kurianti ir gaminanti bendrovė. skaityti »