Mobiliųjų atsiskaitymų per „PayPal“ padaugėjo 55 proc.

2016 metų ketvirtajame ketvirtyje trečdalis per mokėjimo sistemą „PayPal“ atliktų atsiskaitymų buvo įgyvendinta per mobiliuosius įrenginius. skaityti »

„Facebook Messenger“ bus naudojamas elektroniniams atsiskaitymams

„Facebook“ derasi dėl bendradarbiavimo su mokėjimo sistemų „PayPal“, „Visa“, „Mastercard“ ir „American Express“ atstovais. skaityti »

„PayPal“ pateko į Gineso rekordų knygą

Per 24 val. „PayPal“ sistema surinko rekordinę pinigų sumą aukoms – 45,8 mln. JAV dolerių. skaityti »

„PayPal“ perka el. mokėjimų tiekėją „Xoom“

„PayPal“ perka amerikietišką elektroninių mokėjimų sistemų tiekėją „Xoom“. Skelbiama, kad sandorio suma – 890 mln. dolerių arba 25 doleriai už akciją. skaityti »

„eBay“ ir „PayPal“ skiriasi

„eBay Inc“ direktorių valdyba patvirtino, kad įmonės skyriai „eBay“ ir „PayPal“ nuo liepos 20 dienos pradės veikti kaip atskiros nepriklausomos įmonės. skaityti »

„Facebook“ testuoja naują mokėjimo sistemą

Nauja mokėjimų sistema, kaip spėjama, leis atlikti finansines operacijas naudojantis „Facebook“ vartotojo duomenimis ir gali būti rimtas konkurentas kitai sistemai „PayPal“. skaityti »

„PayPal“ įkūrėjas pasiūlė ateities transporto modelį

Garsus milijardierius ir išradėjas Elon Musk – „PayPal“ įkūrėjas ir filmo „Geležinis žmogus“ pagrindinio veikėjo prototipas – publikavo dokumentą, kuriame aprašyti itin greito ateities transporto funkcionavimo principai. skaityti »

„PayPal“ susirūpino mokėjimais kosminėje erdvėje

Galbūt daugeliui ši mintis gali pasirodyti keistoka, tačiau „PayPal“ įsitikinusi jos aktualumu: artimiausiu metu piniginiai atsiskaitymai kosminėje erdvėje taps realybe. skaityti »

„PayPal“ prognozuoja slaptažodžių eros pabaigą

Mokėjimo sistemos „PayPal“ atstovai teigia, kad artimiausiu metu įprastas autentifikavimo priemones pakeis kur kas paprastesnės ir patikimesnės. skaityti »

„PayPal“ – jau ir „Windows Phone“

Viena populiariausių internetinių atsiskaitymo sistemų „PayPal“ pagaliau atkeliauja ir į operacinę sistemą „Windows Phone“. skaityti »