Septyni patarimai, kaip neįkliūti į finansinių sukčių pinkles

Pastaruoju metu plinta naujas sukčiavimo būdas, kai perimamas verslo partnerių elektroninis susirašinėjimas ir atsiskaitymams už paslaugas ar prekes nurodoma apgavikų banko sąskaita. skaityti »

RRT teikia rekomendacijas, kaip elgtis įsilaužimo į elektroninio pašto dėžutę atveju

Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnyba (RRT) teikia rekomendacijas, kaip elgtis po įsilaužimo elektroninio pašto dėžutę. skaityti »

Nebeliks elektroninio pašto „Hotmail“

Bendrovė „Microsoft“ pranešė nutraukianti jai priklausančios „Hotmail“ internetinės elektroninio pašto paslaugos teikimą. skaityti »

Vartotojo įpročiai realiuoju laiku

„Kaspersky Lab“ atliko kasdienio vartotojų aktyvumo internete tyrimą. Pasirodo, viso pasaulio vartotojai iš įvairių internetinių paslaugų dažniausia renkasi elektroninį paštą (86 proc.), antroje vietoje – apsipirkimas realiuoju laiku (77 proc.), o trečioje – vaizdo įrašų peržiūra (75 proc.). skaityti »

„Twitter“ leis dalytis pranešimais elektroniniu paštu

Artimiausiu metu „Twitter“ vartotojai galės elektroniniu paštu dalytis žinutėmis netgi su tais draugais, kurie nėra užsiregistravę „Twitter“. skaityti »

Įvardyti penki pagrindiniai planšečių savininkų veiksmai

Dažniausiai žmonės planšetes naudoja el. paštui tikrinti – 81 proc. apklaustų vartotojų. 68 proc. skaito naujienas, o 63 proc. sužino orų prognozę. skaityti »

„Facebook“ vartotojams įsiūlė savo elektroninį paštą

Socialinis tinklas „Facebook“ kontaktiniuose vartotojų duomenyse pakeitė elektroninio pašto adresą. skaityti »

Iranas blokuoja elektroninio pašto dėžutes

Irano naujienų agentūra praneša, jog daugiau nei 30 milijonų šalies gyventojų prarado prieigą prie savo elektroninių pašto dėžučių, tarp kurių „Gmail“, „Yahoo“ ir „Hotmail“. skaityti »

Nė dienos be elektroninio pašto

Didžiojoje Britanijoje vykdytos apklausos metu paaiškėjo, jog daugumos įmonių darbuotojai negali atsiriboti nuo darbo net laisvalaikiu. Apklausus daugiau nei 1 000 asmenų, dirbančių įvairiose sferose, paaiškėjo, jog didžioji dauguma net ir per Kalėdas planuoja tikrinti savo darbo elektroninius paštus ir atsakinėti į laiškus. skaityti »

Pasikeitusi „Gmail“ išvaizda

Šią savaitę šiek tiek pasikeitė elektroninio pašto „Gmail“ išvaizda. Kaip teigiama pranešime spaudai, tai buvo daroma tam, kad „Google“ produktai būtų paprastesni ir tarpusavyje derėtų, o vartotojai galėtų našiau ir maloniau juos naudoti. skaityti »