SEB grupės pelnas padidėjo beveik dvigubai

Anot SEB banko valdybos pirmininko ir prezidento Raimondo Kvedaro, 2017 metų pradžioje ekonomikos augimą ir toliau lėmė vidaus rinkos plėtra. Vidutinio darbo užmokesčio augimas vis dar smarkiai pranoko produktų ir paslaugų kainų kilimą. Artimiausiu metu realiųjų pajamų didėjimas bus svarbiausias veiksnys, skatinsiantis Lietuvos gyventojų optimizmą ir vidaus vartojimo mastą. Šios priežastys lėmė mūsų banko suteiktų paskolų gyventojams didėjimą - 2017 m. pirmą ketvirtį bankas suteikė penktadaliu (22 proc.) daugiau naujų būsto ir vartojimo kreditų (91 mln. eurų) negu atitinkamą laikotarpį 2016 metais. skaityti »

Tarptautiniame teniso turnyre „BFI Cup 2016“ geriausiai sekėsi SEB banko atstovams

Š. m. lapkričio 19–20 dienomis SEB arenoje vyko bankų ir finansinių institucijų teniso turnyras „BFI Cup 2016“ (angl. International Banks’ and Financial Institutions’ Cup). Devintą kartą organizuojamame renginyje susirungė apie 80 dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Baltarusijos ir Šveicarijos. skaityti »

Skelbiami SEB banko grupės Lietuvoje 2016 metų trijų ketvirčių veiklos rezultatai

Preliminariais duomenimis, per 2016 metų tris ketvirčius AB SEB bankas uždirbo 66,2 mln. eurų, o AB SEB banko grupė – 64,5 mln. eurų neaudituoto grynojo pelno. skaityti »

Vaidas Žagūnis SEB banko valdyboje pakeis Virginijų Doveiką

SEB banko Stebėtojų taryba banko valdybos nariu paskyrė Vaidą Žagūnį, dabartinį SEB banko Finansavimo paslaugų departamento direktorių. skaityti »

Tarptautinis žurnalas „Euromoney“ SEB banką pripažino geriausiu Lietuvoje

Pasaulio kapitalo ir finansų rinkas analizuojantis leidinys „Euromoney“ SEB banką vėl pripažino geriausiu banku Lietuvoje. skaityti »

Žurnalas „EMEA Finance“ SEB banką pripažino geriausiu banku Lietuvoje

Tarptautinis bankų veiklą analizuojantis žurnalas „EMEA Finance“ už sėkmingą veiklą bankininkystės sektoriuje ir pasiektus rezultatus SEB bankui antrus metus iš eilės skyrė geriausio šalies banko titulą. skaityti »

SEB bankas kviečia jaunimą į diskusijas apie finansus

Tradiciškai dalyvaudamas Vaikų finansinio švietimo savaitės ir Europos pinigų savaitės renginiuose, SEB bankas kviečia vyresniųjų klasių moksleivius į interaktyvias diskusijas „Rytojus atėjo vakar“. skaityti »

Kaip su paaugliais kalbėtis apie pinigus?

Finansų planavimo įgūdžiai yra ne įgimti, o įgyjami. Tačiau ne visada finansiniam raštingumui yra skiriama pakankamai dėmesio. Dėl šios priežasties SEB bankas pradėjo rengti interaktyvias diskusijas 9-12 klasių moksleiviams. skaityti »

SEB bankas pateko į finalinį konkurso „Europos verslo apdovanojimai 2015“ etapą

Atrankiniame prestižinių Europos verslo apdovanojimų konkurse SEB bankas buvo išrinktas nacionaliniu finalininku įvertinus jo vykdomą tvarią veiklą. skaityti »

„Euromoney“ išrinko SEB banką geriausiu banku Lietuvoje

Įtakingas pasaulio kapitalo ir finansų rinkų leidinys „Euromoney“ išrinko SEB banką geriausiu banku Lietuvoje. skaityti »