„Google“ padės pajusti Venecijos dvasią

Kompanija „Google“ ir vienas populiariausių projektų „Google Street View“ suteikia galimybę paplaukioti Venecijos kanalais. skaityti »

„Google“ padės pamatyti dalelių greitintuvą

Šią savaitę kompanijos „Google“ išplatintame pranešime skelbiama, jog netrukus naudojantis „Google Street View“ bus galima apsilankyti CERN. skaityti »

„Google“ paslauga „Street View“ jau prieinama net 50 valstybių teritorijoje

Interneto milžinė „Google“ džiaugiasi, kad jos žemėlapių sistemoje „Maps“ siūloma paslauga „Street View“ prieinama jau netgi 50 valstybių teritorijoje. skaityti »

„Apple“ sukūrė paslaugos „Google Street View“ analogą

Kompanijos „Apple“ vadovybė neseniai užpatentavo naują technologiją – naują paslaugos „Google Street View“ versiją, leidžiančią vartotojams peržiūrėti panoramines miesto gatvių nuotraukas. skaityti »

„Google Street View“ pasirodė nuotraukos iš aukščiausių pasaulio kalnų

„Google Street View“ pristatytų fotografijų kolekcija pasipildė unikaliomis nuotraukomis, sukurtomis keliuose aukščiausiuose pasaulio kalnuose. skaityti »

„Google Street View“ leidžia apžiūrėti Arkties miestą, slidinėjimo kurortus

„Google“ pirmą kartą žengia ten, kur šalta, – į Arkties miestą ir slidinėjimo kurortus. skaityti »

„Google Street View“ atsirado povandeninės panoramos

„Google“ savo žemėlapių tarnybą papildė povandeniniu pasauliu – nuo šiol pasitelkus „Street View“ galima grožėtis ne tik miestais, bet ir povandeniniais rifais. skaityti »

Lietuvos keliais važinės „Google Street View“ automobiliai

Artimiausiomis dienomis interneto bendrovė „Google“ į Lietuvos gatves turi išsiųsti jas fotografuosiančius automobilius, tad ilgainiui mūsų šalį bus galima apžiūrėti naudojantis „Street View“ paslauga. skaityti »

„Google“ leis pasižvalgyti po parduotuvių vidų

„Google“ pradėjo naują projektą, kurio tikslas yra naudojantis produktu „Google Street View“ pasivaikščioti ne tik gatvėmis, bet ir užsukti į parduotuves. skaityti »