Nepakeičiamos programėlės, gyvenantiems „išmaniai“

Nesvarbu, ar savo telefone laikote per kelias dešimtis programėlių, ar priklausote tai žmonių grupei, kuri joms apskritai abejinga – yra tokių programėlių, kurias „Android“ telefonų savininkai turėti privalo. skaityti »

Protų kovos keliasi į mobiliuosius telefonus

Lietuvoje sparčiai išpopuliarėjusios protų kovos keliasi ir į mobiliuosius telefonus – Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) studentai pristatė jų principu paremtą edukacinį žaidimą apie kiną „Movie Llama – Cinema Quiz“. skaityti »

Lietuviai daugiausia naudojasi orų prognozės ir GPS mobiliosiomis programėlėmis

Tyrimų kompanijos „Synopticom“ atliktos išmaniųjų telefonų vartotojų apklausos duomenimis, 79 proc. respondentų savo išmaniajame telefone pirmenybę teikia informacijos paieškai, beveik tiek pat (77 proc.) – linkę naudotis ir elektroninio pašto funkcijomis. skaityti »

Paskelbtos populiariausios visų laikų „App Store“ mobiliosios programėlės

Kompanija „Apple“ artėjančio 50 mlrd. atsisiuntimo iš elektroninės mobiliųjų programėlių parduotuvės „App Store“ proga paskelbė visų laikų populiariausių „App Store“ programėlių sąrašą. skaityti »

Antrosiose tarptautinėse programėlių dirbtuvėse „AppCamp“ – rekordinis dalyvių ir sukurtų aplikacijų skaičius

Nuo žaidimų, orų prognozių iki sudėtingų bankinių, sveikatos apsaugos asociacijoms padedančių rinkti aukojamus pinigus aplikacijų. Šios ir dar daugelis kitų programėlių buvo sukurta rekordinio dalyvių skaičiaus sulaukusiose aplikacijų dirbtuvėse „AppCamp“. skaityti »

Verslo plėtrą skatina ir mobiliosios programėlės

Lapkričio 9–11 dienomis jau antrąjį kartą vyksiančiose tarptautinėse programėlių dirbtuvėse „App Camp“ renginio partnerė „Samsung“ dėmesį skirs sumanymams, skirtiems palengvinti vartotojų gyvenimą. skaityti »

Vartotojai renkasi nemokamas mobiliąsias programėles

Lietuvos mobiliųjų telefonų vartotojai nelinkę mokėti už mobiliąsias programėles – 9–ios iš 10 parsisiunčiamų programėlių yra nemokamos, rodo „Nokia Lietuva“ užsakymu atliktas vartotojų įpročių tyrimas. skaityti »

Tarp geriausių Lietuvos mobiliojo turinio sprendimų kūrėjų – trylikametis moksleivis

Vilniuje buvo paskelbti geriausi mobiliojo turinio sprendimų konkurso „Naujasis knygnešys 2012“ kūrėjai. skaityti »

Socialinė žiniasklaida ir mobiliosios programėlės 2012 metais: ko tikėtis Lietuvoje?

Ryšių su visuomene kompanija „Publicum“ ir komunikacijos planavimo įmonė „Publicum Media“ parengė 2012 metų komunikacijos Lietuvoje prognozes, kurios apima socialinę žiniasklaidą bei mobiliąsias taikomąsias programas. skaityti »