„Deloitte“ kviečia technologijų bendroves siekti sparčiausiai augančios įmonės apdovanojimo

Tarptautinė audito ir verslo konsultacijų įmonė „Deloitte“ pradėjo technologijų įmonių registraciją į 2016 m. projektą „Technology Fast 50“ ir kviečia Lietuvos technologijų įmones teikti paraiškas bei mėginti patekti į sparčiausiai augančių Vidurio Europos regiono technologijų įmonių TOP 50-uką. skaityti »

2016 metų prognozės technologijų, žiniasklaidos ir telekomunikacijų sektoriui

Tarptautinė audito ir konsultacijų įmonė „Deloitte“ paskelbė technologijų, žiniasklaidos ir telekomunikacijų sektoriaus prognozes 2016 metams. skaityti »

Mobilieji mokėjimai – ryškiausia 2015 metų tendencija

Tarptautinės audito kompanijos „Deloitte“ prognozėmis, viena iš ryškiausių technologijų, medijos ir komunikacijų sektoriaus tendencijų 2015-aisiais bus sparčiai populiarėjantis atsiskaitymas per mobiliuosius įrenginius. skaityti »

„Deloitte“ prognozės technologijų ir telekomunikacijų sektoriui 2014-iems metams

Sausio viduryje audito ir konsultacijų bendrovė „Deloitte“ jau tryliktą kartą paskelbė pasaulines technologijų, žiniasklaidos ir telekomunikacijų prognozes. skaityti »

„Deloitte“: 90 proc. slaptažodžių pažeidžiami

Konsultavimo kompanijos „Deloitte“ ekspertai įsitikinę, kad daugiau nei 90 proc. interneto naudotojų slaptažodžių, įskaitant ir tuos, kuriuos kuria profesionalūs programuotojai, pažeidžiami. skaityti »

Baigiasi registracija į Deloitte rengiamą technologijų įmonių konkursą „Technology Fast 50“

Audito ir verslo konsultacijų bendrovė Deloitte skelbia registracijos į 2012 m. technologijų įmonių konkursą „Technology Fast 50“ pabaigą Vidurio Europos regione (Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Albanijoje, Bosnijoje ir Hercogovinoje, Bulgarijoje, Kroatijoje, Čekijoje, Vengrijoje, Makedonijoje, Moldovoje, Juodkalnijoje, Lenkijoje, Rumunijoje, Serbijoje, Slovakijoje ir Slovėnijoje). skaityti »

„Deloitte“ interneto puslapis – geriausių pasaulinių interneto svetainių reitingo viršuje

Šiemet jau aštuntąjį kartą buvo paskelbtas geriausių pasaulinių interneto svetainių reitingas Web Globalisation Report Card 2012. skaityti »