„Cisco Systems Inc.“ pristato išmaniųjų namų evoliuciją

Naujausia tinklo įrangos gamintojos „Cisco Systems Inc.“ strategija nukreipta į debesų technologijų, apsaugos sistemų ir daiktų interneto panaudojimą išmaniesiems namams. skaityti »

Pamiršai išjungti lygintuvą? Išjunk jį per telefoną

Lygintuvą „Redmond SkyIron“ galima išjungti per programėlę išmaniajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje iš bet kurio pasaulio krašto. Beje, tokiu būdu įjungti lygintuvo nepavyks, nes tai būtų nesaugu. skaityti »

„Cisco Systems Inc.“ ir „Philips Lighting“ kartu diegs daiktų internetą

„Philips Lighting“ ir „Cisco Systems Inc.“ sukūrė strateginį aljansą, skirtą diegti daiktų interneto technologijas šiuolaikiniuose verslo centruose, efektyviai išnaudojant ir taupant energiją. skaityti »

Tomografinė sistema patikimiau saugos namus

„Xandem“ pristatė naują apsaugos signalizacijos sistemą, kurioje taikomas radijo spinduliavimas. Sistema fiksuoja radijo bangas, kylančias judant įvairiems subjektams. skaityti »

„Smart House“ sprendimai – moderniose lofto erdvėse

Bendrovės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ išmaniųjų namų (angl. Smart House) specialistai nuo šiol savo klientus kvies į naujas erdves. Parodomosios „Smart House“ patalpos įsikūrė loftų miesto „Loft Town“ teritorijoje, adresu Kalvarijų g. 137-6, Vilnius. skaityti »

„Protingi“ namai – kokybiško gyvenimo rodiklis

Ar kada nors svajojote, kad grįžus namo durys pačios atsivers, užsitrauks užuolaidos, virtuvėje lauks gardi vakarienė, o vonia prisileis karšto vandens? Šios svajonės jau šiandien gali virsti realybe – visa tai įgyvendinti padės intelektinis, arba „protingas“, būstas (angl. Smart House). skaityti »

„Loft Town“ vėl kviečia į atvirų durų dienas!

Lapkričio 14–16 dienomis „Loft Town“ parodomajame lofte (Kalvarijų g. 137, Vilnius) vėl rengiamos atvirų durų dienos. Dabar išsirinkusiems loftą nuo 79 iki 84 kv. m. padovanosime antresolę! skaityti »

„Loft Town“ – besidomintiems moderniu ir ekonomišku būstu!

Patogioje sostinės vietoje, šalia Kalvarijų ir Kareivių gatvių sankryžos, įgyvendinamo projekto „Loft Town“ kūrėjai sulaukia vis didesnio susidomėjimo. Ir tai nestebina – darbai teritorijoje juda itin sparčiai: jau įrengtos spalvingos vaikų žaidimo aikštelės, sutvarkyti vidiniai kiemeliai, būstuose įrengtas individualus dujinis šildymas ir sumontuoti „Viessmann“ katilai. skaityti »

Dienos, kurias verta įsiminti!

Jau kovo 21–23 dienomis „Loft Town“ parodomajame lofte („Demo loft“), adresu Kalvarijų g. 137, Vilnius, vyks atvirų durų dienos, kurių metu apsilankysiančiųjų „Demo lofte“ laukia ne tik specialūs pasiūlymai, karštos būstų kainos, bet ir malonios staigmenos! skaityti »

„Loft Town“ – ekologiško ir ekonomiško būsto pavyzdys

Ekologišką gyvenseną ir darnaus būsto principus propaguojantis „EKOcentras“, siekdamas suvesti draugėn architektus, interjero dizainerius ir gamintojus bei tiekėjus, šių metų birželio 7 d. surengė praktinį susitikimą-ekskursiją „Darnaus būsto kūrimo naujovės“. skaityti »