Tarptautinėje konferencijoje Vilniuje – diskusijos apie Rytų Partnerystės politikos perspektyvas

Gegužės 8 dieną Vilniuje, Valdovų rūmų Didžiojoje Renesansinėje menėje (Katedros a. 4), vyks tarptautinė konferencija „Rytų partnerystės ateitis: sustoti ar pasiekti proveržį?“. skaityti »

Praneškite apie savo renginį visam pasauliui: III dalis, renginiui pasibaigus

Ilgai planuotas renginys pasibaigė. Manote, kad tai jau viskas? Jokiu būdu! Būtina garsiai visiems paskelbti, koks jis buvo nuostabus, ypač jei planuojate tokį patį renginį organizuoti ir kitais metais. Tai padaryti jums padės „Penki TV“ studijos komanda. skaityti »

Praneškite apie savo renginį visam pasauliui: II dalis, vykstant renginiui

Ilgai ir kruopščiai planuotas renginys prasideda. Tačiau jūsų darbai nesustoja: turite prižiūrėti, kad viskas vyktų sklandžiai ir laiku. Renginio reklamos reikalai taip pat dar nesibaigė. skaityti »

Let the entire world know about your event: part II, during the event

So the event that took extensive and thorough planning begins. However, your work does not stop here: you have to make sure that everything goes as planned and scheduled. Advertising is not over yet. skaityti »

Paskaita apie šokio meną – tiesiogiai internetu

Iš JAV atvykęs modernaus baleto trupės COMPLEXIONS vadovas Michael Moore skaitys paskaitą apie modernų šokį, kurią bus galima stebėti ir per internetą. skaityti »

Moterys mokysis kurti savo verslą

Klaipėdoje, Šiauliuose ir Kaune vyks projekto „Išmani moteris“ mokymai. Juos bus galima stebėti ir tiesiogiai per internetą. skaityti »

„Mados infekcija“ plis ir internetu

Vilniuje jau 17-ąjį kartą rengiamas didžiausias šalies mados renginys „Mados infekcija“. Jo transliaciją bus galima stebėti ir per internetą. skaityti »

Stebėk debatus su kandidatais į Vilniaus mero postą

Mykolo Romerio universitete organizuojamus debatus su kandidatais į Vilniaus mero postą bus galima stebėti ir per internetą. skaityti »

CONVENE kviečia pasimokyti organizuoti renginius ir užmegzti kontaktų

Vasario 11–12 dienomis „Litexpo“ vyks paroda-kontaktų mugė CONVENE. Jos edukacinę programą bus galima stebėti ne tik parodos salėje, bet ir per internetą. skaityti »

Festivalio „Galapagai“ transliacija – tiesiogiai internetu

Š. m. rugpjūčio 1–2 dienomis Zaraso ežero saloje rengiamas kokybiškos muzikos ir pašėlusių pramogų festivalis „Galapagai“. „Penki TV“ pirmą kartą suteikia žiūrovams galimybę stebėti lietuvių jau pamėgtą renginį tiesiogiai internetu svetainėse www.scena.lt ir www.delfi.tv. skaityti »