Projektas „Moksleiviai į Vyriausybę“ kviečia spręsti jaunimo emigracijos problemas

Kol jaunoji Lietuvos karta dar visiškai nepaniro į ilgųjų vasaros atostogų sūkurį, LR Vyriausybės kanceliarija kviečia moksleivius registruotis į rugpjūtį vyksiantį projektą „Moksleiviai į Vyriausybę“, kuris šiemet kvies spręsti jaunimo emigracijos problemas. skaityti »

Ministro pareigos sudomino projekto „Moksleiviai – į Vyriausybę“ jaunuolius

Būti aktyviems, neprarasti pozityvumo ir nuoširdžiai mylėti savo veiklą. To projekte „Moksleiviai – į Vyriausybę“ dalyvaujantiems klaipėdietei Klaudijai Lukošiutei ir Lukui Neverdauskui iš Šilalės linkėjo socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė. skaityti »

Vyriausybėje vėl darbuosis moksleiviai

Jau aštuntus metus iš eilės Lietuvos Respublikos Vyriausybė, bendradarbiaudama su Lietuvos moksleivių sąjunga, Lietuvos mokinių parlamentu ir Nacionaline moksleivių akademija, kviečia baigiamųjų klasių moksleivius dalyvauti projekte „Moksleiviai – į Vyriausybę“. skaityti »

Projekto „Moksleiviai – į Vyriausybę“ dalyviai susipažino su Finansų ministerijos veikla

Rugpjūčio 24–28 dienomis Finansų ministerijoje viešėjo projekto „Moksleiviai – į Vyriausybę“ dalyviai – Aurelija Klimašauskaitė ir Rimvydas Felinskis. Moksleiviams buvo suteikta galimybė susipažinti su ministerijos ir jos valdymo srities įstaigų struktūra bei atliekamomis funkcijomis. skaityti »

Susisiekimo ministras moksleiviams atskleidė paslaptį, kaip išmokti sėkmingai vadovauti ministerijai

Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis susitiko su projekto „Moksleiviai į Vyriausybę“ dalyviais Sandra Jakulyte iš Alytaus ir Elvinu Valėnu iš Ignalinos, kurie ketina įgyti su transporto sritimi susijusią specialybę ir ateityje dirbti Susisiekimo ministerijoje. skaityti »