Lietuvos institucijose dirbs iš užsienio grįžę jaunieji profesionalai

Užsienio investicijų plėtros agentūros „Investuok Lietuvoje“ ir Ūkio ministerijos 2012 m. inicijuota Jaunųjų profesionalų programa (JPP) „Kurk Lietuvai“ tęsis ir 2015-2016 m. Rugpjūčio 4 d. pradedama jau ketvirtosios JPP „Kurk Lietuvai“ kartos atranka, o jaunieji profesionalai šalies viešojo sektoriaus institucijose pradės dirbti šį rudenį. skaityti »

Susisiekimo ministerija atvira gabiam ir išsilavinusiam jaunimui

Susisiekimo ministerija, siekdama skatinti gabaus ir entuziastingo Lietuvos jaunimo, baigusio aukštojo mokslo studijas užsienyje, profesinio tobulinimo ir gerosios praktikos pritaikymo savo šalyje iniciatyvas, jau trečius metus dalyvauja Jaunųjų profesionalų programoje (JPP) „Kurk Lietuvai“. Šiemet ministerijoje dirbs ir savo veikla prie Lietuvos gerovės kūrimo prisidės du jauni profesionalai. skaityti »

Atvirų duomenų konkurse bus ieškoma kūrybiškų sprendimų patogesniam gyvenimui

Rugpjūčio 2–4 dienomis LCC tarptautiniame universitete vyks Jaunųjų profesionalų programos „Kurk Lietuvai“ ir „LCC inovacijų laboratorijos“ organizuojamas atvirų duomenų populiarinimo renginys „Open Data Fest“. skaityti »

Susisiekimo ministerija – Jaunųjų profesionalų programos „Kurk Lietuvai“ partnerė

Siekdama paskatinti užsienyje studijas baigusį jaunimą grįžti į Lietuvą, Susisiekimo ministerija tapo Jaunųjų profesionalų programos „Kurk Lietuvai“ partnere. skaityti »