„RESTA 2015“: taupus ir patogus gyvenimas augančiame mieste

Š. m. balandžio 22–25 dienomis Vilniuje vyko 22-oji tarptautinė statybų ir remonto paroda „RESTA 2015“, kasmet po vienu stogu sutraukianti statybų pramonės profesionalus ir mėgėjus bei sulaukianti daug žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio. skaityti »

Parodoje „RESTA 2015“ – augantys miestai ir išmanieji sprendimai

Š. m. balandžio 22–25 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ šurmuliuos jau 22-oji didžiausia Baltijos šalyse statybų ir remonto paroda „RESTA 2015“, skirta tiek verslo profesionalams, tiek besidomintiems šio sektoriaus naujovėmis. skaityti »

Automatizuota komunalinių paslaugų apskaitos sistema „Bill Manager.iQ“ sėkmingai skinasi kelią į rinką

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ specialistų sukurta išmanioji komunalinių paslaugų apskaitos sistema „Bill Manager.iQ“ sėkmingai skinasi kelią į rinką. skaityti »

„Penkių kontinentų komunikacijų centro“ išmanieji sprendimai ir daugiabučiui, ir privačiam namui

Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vykusioje statybų ir remonto parodoje „RESTA 2014“ dalyvavusi bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ lankytojus supažindino su išmaniaisiais būsto sprendimais, atrandančiais savo vietą tiek privačiuose namuose, tiek daugiabučiuose. skaityti »

Parodoje „RESTA 2014“ – „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ sprendimai būstui

Nuo idėjos iki sprendimų! Tokiu šūkiu balandžio 24 dieną prasideda 21-oji tarptautinė statybų ir remonto paroda „RESTA 2014“. Iki balandžio 27 dienos Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyksiančioje parodoje tarp daugiau nei 500 dalyvių bus ir UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“. skaityti »