Prasideda didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys „#SWITCH!“

Vilniuje, LITEXPO, prasideda dviejų dienų didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys „#SWITCH!“. Renginyje laukiama 10 tūkstančių dalyvių – moksleivių, studentų, profesionalų, verslininkų, viešojo sektoriaus atstovų iš Lietuvos ir užsienio. skaityti »

Apie IT raštingumą mokyklose: reikia susiimti

Airija, Danija, Izraelis ar Pietų Korėja skaičiuoja, kad apie pusę ekonomikos augimo yra susiję su informacijos technologijomis. Viena to priežasčių – ir IT raštingumas, kurį plėtojant Lietuvai reikia rimtai susiimti, perspėja ekonomistai ir IT rinkos dalyviai. skaityti »

#SWITCH! kviečia užprogramuoti sėkmę

Rugsėjo 8–9 d. Vilniuje, LITEXPO, vyks jau antrasis, didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys #SWITCH!. skaityti »

Vilnius rudenį pasitiks inovacijų konferencija „#SWITCH!“

Š. m. rugsėjo 8–9 dienomis Vilniuje, parodų centre „Litexpo“, vyks technologijų ir inovacijų konferencija „#SWITCH!“. Jos tikslas – atrasti bendrosios skaitmeninės rinkos teikiamas galimybes ir įkvėpti jaunus žmones kurti inovatyvias įmones bei produktus. skaityti »

Lietuvos edukologijos universitete sėkmės patarimais dalysis verslininkas A. Guoga

Verslininkas, filantropas ir politikas Antanas Guoga penktadienį į susitikimą kviečia Lietuvos edukologijos universiteto bendruomenę. skaityti »