Augant ekonomikai bankuose mažėjo blogų paskolų

Pirmąjį šių metų pusmetį įmonėms ir gyventojams bankai skolino daugiau. Atsigaunanti ekonomika mažino blogų paskolų sumą, o tai gerino bankų pelningumo rodiklius. skaityti »

Kaip ir kam skolinasi lietuviai? O kam latviai?

Prireikus pinigų brangesniems pirkiniams ar kitoms išlaidoms padengti lietuviai neretai kreipiasi į vartojimo paskolas suteikiančias įstaigas. skaityti »

Lietuvoje populiarėja tarpusavio skolinimosi platformos

2017 m. pirmąjį ketvirtį toliau mažėjo gyventojams suteiktų naujų vartojimo kreditų skaičius, tačiau šiuos kreditus irgi teikiančios tarpusavio skolinimo platformos skolinimo apimtį sparčiai didino. skaityti »

2016 m. bankai skolino gerokai daugiau, kartu augo jų pelnas

Bankų klientams suteiktų paskolų portfelio grynoji vertė per 2016 m. išaugo 10,6 proc. – iki 18,1 mlrd. Eur. skaityti »

Baltarusiai galės stebėti savo kreditų istoriją per internetą

Baltarusijos banko „Belgazprombank“ klientai pirmieji išbandys galimybę per internetą analizuoti savo kreditų istoriją. skaityti »

Studentams jau paskirtos paskolos

Jau nuo šiandien, spalio 17 d., studentai galės pasirašyti valstybės ir valstybės remiamų paskolų sutartis. Apie skirtą paskolą studentai, kurie per nustatytą laikotarpį pateikė prašymus joms gauti, gali sužinoti prisijungę prie savo anketos Valstybinio studijų fondo interneto tinklalapyje www.vsf.lt. skaityti »

Studentams – galimybė gauti valstybės paskolą

Valstybinis studijų fondas (VSF) skelbia prašymų valstybės paskoloms ir valstybės remiamoms paskoloms gauti 2013/2014 m. m. rudens semestre priėmimo terminą – prašymai priimami iki š. m. rugsėjo 27 dienos. skaityti »

Pagal JEREMIE programą SEB bankas jau suteikė 212 mln. litų paskolų

Pagal JEREMIE programą SEB bankas palankiomis sąlygomis labai mažoms, mažoms ir vidutinėms įmonėms ar verslo subjektams jau suteikė 274 paskolas, kurių bendra vertė 212 mln. litų. skaityti »

SEB bankas įmonių grupei EIKA suteikė 16,3 mln. paskolą

SEB bankas „EIKA“ įmonių grupei suteikė 16,3 mln. litų paskolą, kuri skirta gyvenamųjų kvartalų Vilniuje plėtrai. skaityti »

Lietuvos bankų asociacija: išduodant paskolą tikrinama kredito istorija, ne turimos sąskaitos

Viešojoje erdvėje pasirodžius interpretacijoms dėl duomenų apie gyventojų sąskaitas gavimo, Lietuvos bankų asociacija primena, kad asmenims išduodant paskolas, tikrinama tik jų kredito istorija (t. y. ar asmuo turi pradelstų įsiskolinimų), o ne asmeninės sąskaitos. skaityti »