Vyks XII Lietuvos–Baltarusijos ekonomikos formas

Š. m. gegužės 26–27 d. Lydoje, Baltarusijoje, Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) su partneriais Baltarusijoje organizuoja XII Lietuvos–Baltarusijos ekonomikos forumą. skaityti »

Lietuva ir Baltarusija pasirašė ekonominį bendradarbiavimą stiprinantį protokolą

Ūkio ministras Evaldas Gustas ir Baltarusijos ekonomikos ministras Vladimiras Zinovskis septynioliktojo dvišalės Lietuvos ir Baltarusijos prekybinio ir ekonominio bendradarbiavimo komisijos (TVK) posėdžio pabaigoje pasirašė protokolą. skaityti »

Minske posėdžiauja dvišalė Lietuvos ir Baltarusijos prekybinio ir ekonominio bendradarbiavimo komisija

Šių metų lapkričio 9–10 dienomis Minske (Baltarusija) vyksta 17-asis dvišalės Lietuvos ir Baltarusijos prekybinio ir ekonominio bendradarbiavimo komisijos (TVK) posėdis. skaityti »

Ekonomikos forume aptariamos Lietuvos ir Baltarusijos bendradarbiavimo aktualijos

Birželio 8 dieną Marijampolėje prasidėję 11-asis Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumas įsibėgėjo. Į Sūduvos sostinę atvyko per šimtą Lietuvos ir Baltarusijos verslo įmonių bei asociacijų atstovų, kaimyninės šalies ūkio, ekonomikos, susisiekimo, žemės ūkio ministrai bei viceministrai, Laisvųjų ekonominių zonų atstovai. skaityti »

Lietuvos ir Baltarusijos verslo forumas atveria daugiau galimybių vystyti bendrus projektus

Birželio 9 d. ūkio ministras Evaldas Gustas ir Baltarusijos ekonomikos ministras Vladimiras Zinovskis per Marijampolėje vykstantį XI Lietuvos ir Baltarusijos verslo forumą kalba apie galimybę stiprinti dvišalę prekybą, plėsti bendradarbiavimą investicijų, turizmo ir kitose srityse. skaityti »