Kaip apsaugoti nuo kenkimo programų mobiliuosius įrenginius?

Europos policijos biure veikiantis Europos kibernetinių nusikaltimų centras kartu su Europos Sąjungos valstybėmis narėmis bei ES agentūromis ENISA ir eu-LISA spalio mėnesį pradėjo vieną iš Europos kibernetinio saugumo mėnesiui skirtų veiklų – informacinę kampaniją dėl kenkimo programų mobiliuosiuose įrenginiuose. skaityti »

Gyventojai finansus vis dažniau tvarko mobiliaisiais įrenginiais

SEB banko duomenys rodo, kad per pirmą šių metų ketvirtį gyventojai daugiau negu 1,1 mln. kartų prie interneto banko jungėsi naudodamiesi išmaniaisiais telefonais ar planšetėmis – tai beveik penktadaliu daugiau negu paskutinį 2014 metų ketvirtį. skaityti »

Prieš skrydį keleiviai privalės įkrauti mobiliuosius įrenginius

Keleiviai, norintys skristi į Jungtines Amerikos Valstijas su išmaniuoju telefonu ar nešiojamuoju kompiuteriu, nuo šiol privalės prieš kelionę šiuos prietaisus įkrauti. skaityti »

„Nokia“ vėl tapo Suomijos mobiliosios rinkos lydere

Naujausiais kompanijos IDC analitikų duomenimis, antrąjį šių metų ketvirtį kompanija „Nokia“ susigrąžino lyderystę Suomijos mobiliųjų įrenginių rinkoje. skaityti »

Lietuviai vis dažniau internete naršo mobiliaisiais įrenginiais

„Gemius“ tyrimas rodo, kad daugiausia puslapių peržiūrų per mobiliuosius telefonus ir planšetes sukuriama Danijoje, Slovakijos rinka auga sparčiausiai, o Lietuva gali didžiuotis esanti viena iš keturių valstybių, kuriose mobiliųjų puslapių peržiūrų dalis viršija regiono vidurkį. skaityti »

„Samsung“ pristatė spausdinimo sprendimus mobiliesiems įrenginiams

„Samsung Electronics“ pristatė 3 mobiliuosius spausdinimo sprendimus, kurie leis iš mobiliųjų įrenginių spausdinti keliais spustelėjimais. skaityti »

Visos prognozės pildosi…

Dabartiniais laikais prognozavimas neturint duomenų nieko vertas. Tik tuomet, kai turi nuolat realiuoju laiku kaupiamą informaciją, kai ją struktūrizuoji ir analizuoji, gali priimti svarbius sprendimus, susidaryti nuomonę ir prognozuoti. skaityti »

2013 metais „Samsung“ planuoja parduoti daugiau nei pusę milijardo telefonų

Besibaigiantys metai kompanijai „Samsung“ buvo itin sėkmingi. Iš esmės tai lėmė lyderystė mobiliųjų įrenginių rinkoje. skaityti »

Londono telekomunikaciniai tinklai per Olimpiadą neatlaiko apkrovos

Sparčiai populiarėjant išmaniesiems telefonams ir kitiems mobiliesiems įrenginiams, kuriais internetu siunčiamos nuotraukos, vaizdo siužetai ir kita informacija, tapo rimtu išbandymu Londono telekomunikaciniams tinklams skaityti »

Sukurta vertyklė mobiliesiems įrenginiams

Nuo šiol automatinėmis vertimo iš lietuvių į anglų kalbą ir atvirkščiai programomis gali naudotis ir visi išmaniųjų telefonų turėtojai. Kalbinių technologijų plėtojimu užsiimanti bendrovė „Tilde informacinės technologijos“ („Tilde IT“) sukūrė vertimo programėlę – vertyklę – mobiliesiems įrenginiams. skaityti »