Pristatyta „Windows Phone 8“

„Microsoft“ pristatė naują operacinę sistemą mobiliesiems įrenginiams „Windows Phone 8“. skaityti »

„Press LT“ – jau ir „Android“ įrenginiuose!

Nuo šiol „Penkių kontinentų“ sukurta taikomąja programa „Press LT“ gali naudoti ne tik „iOS“, bet ir „Android OS“ gerbėjai. skaityti »

Naudodami mobiliuosius įrenginius prie interneto jungiasi 20,6 proc. Lietuvos gyventojų

Informacinės visuomenės plėtros komiteto prie Susisiekimo ministerijos užsakymu atlikto tyrimo duomenimis, 2012 m. I ketvirtį 20,6 proc. gyventojų jungėsi prie interneto naudodami mobiliuosius įrenginius: paprastus ar išmaniuosius mobiliuosius telefonus arba planšetinius kompiuterius; 15,9 proc. tai darė reguliariai (bent kartą per mėnesį ar dažniau). skaityti »

„Press LT“ – jau „App Store“ parduotuvėje!

Pasaulyje sparčiai populiarėjant įvairiems mobiliesiems įrenginiams, didėja ir jiems skirtų taikomųjų programų pasiūla. Naujausių technologijų priešakyje nuolat žengianti įmonių grupė „Penki kontinentai“ šįkart siūlo naują programinį sprendimą tiems, kas neįsivaizduoja savo gyvenimo be mėgstamų laikraščių ir žurnalų. skaityti »

Lietuvoje pristatyta mobiliesiems įrenginiams skirta „Logitech“ priedų gama

Bendrovė „Logitech“ surengtame pristatyme atskleidė ir suteikė progą išbandyti naujausius planšetiniams kompiuteriams ir kitiems mobiliesiems įrenginiams skirtus priedus. skaityti »

7–osios serijos „Samsung SLATE“ kompiuteriai – naujiena mobiliųjų įrenginių rinkoje

„Samsung Electronics Co. Ltd.“ pristatė „Samsung“ SLATE 7–ąją kompiuterių seriją. Kompiuteriuose įdiegta „Windows® 7“ operacinė sistema leidžia naujajam įrenginiui suderinti stacionariojo ir planšetinio kompiuterio funkcijas. skaityti »

Mobiliųjų įrenginių su prieiga prie interneto rinka sparčiai plečiasi

Bendrovė „Information Network“ paskaičiavo, kad 2010 metais pasaulyje buvo parduota maždaug 314 milijonų išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, elektroninių knygų skaitytuvų ir kitų mobiliųjų įrenginių su prieiga prie interneto. skaityti »