„Google“ vertėjas integruotas į socialinį tinklą „Google+“

Kompanijos „Google“ specialistai vertėją „Google Translate“ įdiegė į socialinį tinklą „Google+“. Dabar jo naudotojai turės galimybę suprasti, apie ką rašoma socialinio tinklo puslapiuose užsienio kalbomis. skaityti »

„Volkswagen“ sukūrė nuosavą socialinį tinklą

„Volkswagen“ kartu su „Google“ išleido mobiliąją taikomąją programą „SmileDrive“, panašią į neseniai interneto milžinės įsigytą sprendimą „Waze“. skaityti »

Nuotraukos socialiniame tinkle – greitas išsiskyrimas su draugais

Birmingemo universiteto (Anglija) mokslininko dr. David Houghton atliktas tyrimas atskleidė, jog individai, kurie nuolat publikuoja nuotraukas socialiniame tinkle, rizikuoja prarasti draugus. skaityti »

„Facebook“ telefone naudojasi daugiau nei 100 mln. vartotojų

Visą pasaulį jungiantis socialinis tinklas „Facebook“ žiniasklaidai išplatintame pranešime skelbia, kad vis daugiau žmonių naudojasi šia mobilia programėle savo telefone. Naujausiais kompanijos duomenimis, naudotojų skaičius kasmet auga, dabar jų yra daugiau nei 100 mln. skaityti »

Deramasi dėl „Facebook Home“ integravimo į „iPhone“

Socialinis tinklas „Facebook“ derasi su kompanija „Apple“ dėl programinės įrangos „Facebook Home“ integravimo į išmaniuosius telefonus „iPhone“. skaityti »

Socialinis tinklas „Lietuva 2.0“ visiems norintiems leis prisidėti prie įstatymų leidimo

Ką tik veikti pradėjęs el. demokratijos socialinis tinklas „Lietuva 2.0“ siekia tapti komunikacijos tiltu tarp piliečių ir jų atstovų valdžioje. skaityti »

Socialinis tinklas „Google+“ – antras pagal populiarumą

Socialinis tinklas „Google+“, sugebėjęs okupuoti antrąją reitingo eilutę, daugeliui ekspertų tapo staigmena. skaityti »

Sukurtas socialinis tinklas katinų mylėtojams

Internete atsirado specializuotas socialinis tinklas katinų mylėtojams „Catmoji“. Resursą sukūrė programuotojų komanda iš Malaizijos. skaityti »

Socialiniai tinklai vystosi „trečiojo pasaulio“ sąskaita

Tyrimų centro „Pew“ analitikai priėjo prie išvados, kad šiuolaikinių socialinių tinklų populiarumas vis didėja vartotojų iš besivystančių ir „trečiojo pasaulio“ šalių sąskaita. skaityti »

Moteris realiuoju laiku: socialiniai tinklai ir batai

Šių metų pradžioje Vartotojų elektronikos asociacijos (Consumer Electronics Association, CEA) atliktas rinkos tendencijų tyrimas patvirtino, kad technologijų klausimais domisi tiek vyrai, tiek moterys. skaityti »