Оlimpiados gerbėjų prašoma be reikalo nerašinėti į socialinius tinklus

2012-ųjų Olimpiados organizatoriai prašo gyvai rungtynes stebinčių gerbėjų be reikalo nerašinėti pranešimų į socialinius tinklus, nes jie sukelia transliacijos trukdžius. skaityti »

„Samsung“ klientams Lietuvoje techninę pagalbą galima gauti ir socialiniame tinkle „Facebook“

„Samsung Electronics“ yra pirmoji technologijų įmonė, kuri savo klientams Lietuvoje sukūrė naują techninės pagalbos paskyrą socialiniuose tinkluose. Kiekvienas socialinio tinklo „Facebook“ naudotojas internetu turi galimybę greitai ir patogiai gauti patyrusių ekspertų atsakymus į dominančius klausimus apie „Samsung“ produktus. skaityti »

„Facebook“ palieka technikos direktoriaus

Bretas Tayloras trejus metus ėjęs „Facebook“ technikos direktoriaus pareigas palieka kompaniją. Kaip skelbiama „telegraph.co.uk“ Bretas Tayloras ne tik išeina iš kompanijos, bet ir ketina pradėti nuosavą verslą. skaityti »

„Apple“ uždarys muzikinį socialinį tinklą

Muzikinis socialinis tinklas „Ping“, priklausantis „Apple“, 2012-ųjų rudenį nutrauks darbą. skaityti »

Į naršyklę „Opera Mini“ įdiegta socialinių tinklų skaityklė

„Opera Software“ išleido naują „Opera Mini“ naršyklės mobiliesiems telefonams versiją. skaityti »

„Microsoft“ pristatė savo socialinį tinklą „So.cl“

Bendrovė „Microsoft“ be didelio ažiotažo pristatė socialinį tinklą „So.cl“. skaityti »

„Facebook“ vartotojams suteiks „asmeninį“ elektroninį paštą

Socialinis tinklas „Facebook“ suderins vartotojų puslapių adresus su jų elektroninio pašto adresais domene @facebook.com, praneša pats tinklas. skaityti »

4 proc. „Facebook“ vartotojų yra iki 6 metų amžiaus

Pagal „Facebook“ taisykles, vartotojai iki 13 metų negali kurtis paskyrų. Tačiau dauguma vaikų apeina šiuos reikalavimus – patys arba padedami tėvų nurodo neteisingus gimimo datos duomenis. skaityti »

„Facebook“ profilį bus galima paveldėti

JAV diskutuojama apie naują įstatymo pasiūlymą, kuriuo mirusio žmogaus artimiesiems būtų leista prieiti prie velionio socialinių tinklų profilių. skaityti »

Nuo šiol „Facebook“ galima pažymėti savo priešus

Nauja „Facebook“ programėlė „EnemyGraph“ leidžia pažymėti bet kuriuos šio socialinio tinklo puslapius kaip priešus bei dalintis savo antipatijomis su aplinkiniais. skaityti »